Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εσωτερικό τουρνουά μικρών ηλικιών διοργάνωσε ο Φίλιππος

basket

Για μια ακόμη χρονιά ο Φίλιππος Βέροιας (τμήμα μπάσκετ) πραγματοποίησε το εσωτερικό τουρνουά για τα παιδιά των τμημάτων υποδομής του. Στο τουρνουά που πήραν μέρος περίπου 150 αθλητές γεννημένοι από το έτος 2000 έως 2007 και περιελάμβανε αναμετρήσεις και διαγωνισμούς.
Βασικός στόχος είναι οι αθλητές των τμημάτων υποδομής να χαρούν το μπάσκετ αναδεικνύοντας το μπασκετικό τους ταλέντο, μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα την οποία επιμεληθήκαν οι προπονητές του Συλλόγου.

Οι αγώνες ήταν συναρπαστικοί σε όλες τις κατηγορίες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους αγώνες της μικρότερης κατηγορίας αθλητών γεννημένων τα έτη 2005, 2006 & 2007. Παρά το μικρό της ηλικίας τους αγωνίστηκαν με διάθεση και πάθος αναδεικνύοντας το μπασκετικό τους ταλέντο ενώ άφησαν ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον του Συλλόγου.

Τους μικρούς αθλητές εντυπωσίασε με τα καρφώματα του ο αθλητής του Συλλόγου Καραγεωργίου Αντώνης, ο οποίος επιλέχθηκε από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Τούφα Νίκο, να συμμετάσχει στο 31ο Τουρνουά Χριστουγέννων που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας από 26-30 Δεκεμβρίου 2014, για αθλητές γεννημένους τα έτη 2000 & 2001.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69