Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Ιούνιο για τέταρτη φορά στην Βέροια το καμπ μπάσκετ του Κώστα Τσαρτσαρή

Στα μέσα Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στην Βέροια, στα γήπεδα Ελιάς και ΔΑΚ Βικέλα στο Μακροχώρι, το «Veria Basketball Camp 2018» με τους Κώστα Τσαρτσαρή, Μανώλη Παπαμακάριο. Συγκεκριμένα, το καμπ θα διεξαχθεί 15-20 Ιουνίου (εγγραφές έως 10 Ιουνίου) για αγόρια και κορίτσια από 6 έως 17 ετών. Την διοργάνωση υποστηρίζουν ο Δήμος Βέροιας, μέσω του ΚΑΠΑ και οι σύλλογοι Φίλιππος και ΑΟΚ. Την Δευτέρα το πρωί, δόθηκε στο Δημαρχείο Βέροιας η συνέντευξη τύπου (στο παρακάτω βίντεο οι δηλώσεις).

Μιλώντας για την διοργάνωση ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης σημείωσε: "Υποδεχόμαστε για 4 χρονιά τον Κώστα Τσαρτσαρή ο οποίος είναι δικό μας παιδί και έρχεται να προσφέρει στα δικά μας παιδιά. Πιστεύουμε στον αθλητισμό και τα οφέλη του. Οι πειρασμή είναι πολλοί και ο αθλητισμός είναι το απάνεμο λιμάνι που κρατά τα παιδιά μακριά από αυτούς.Πιστεύουμε ότι θα έχει επιτυχία η διοργάνωση, όπως τα προηγούμενα χρόνια".

Ο Κώστας Τσαρτσαρής από την πλευρά του, σημείωσε: "Στόχος μας να βάλουμε τα παιδιά στον αθλητισμό. Θέλω να βλέπω παιδιά στους αθλητικούς χώρους, μακριά από πειρασμούς.Στο καμπ προσπαθούμε να δώσουμε στα παιδιά εχέγγυα για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. Χρόνο με τον χρόνο παρουσιάζουμε βελτίωση και δίνουμε απλόχερα στα παιδιά πράγματα που πήραμε από το μπάσκετ. Στόχος μας είναι να ανέβουμε φέτος ένα επίπεδο".

Ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βέροιας Στέργιος Διαμάντης εξέφρασε την βεβαιότητα ότι και φέτος το καμπ θα είναι πετυχημένο. "Πρέπει να οδηγούμε τα παιδιά στον αθλητισμό και ζητούμενο είναι ποιος θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειεας. Ο Τσαρτσαρής είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει αθλητικά η Βέροια. Ήταν μέσα κι έξω από τα γήπεδα κύριος. Είναι ο καλύτερος πρεσβευτής για να φέρει τα παιδιά στα γήπεδα" πρόσθεσε ο κ. Διαμάντης.

Το μέλος της διοίκησης του Φιλίππου και υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ Ηλίας Λαζός επεσήμανε: "Είναι μια ευχάριστη συγκοιρία για το μπάσκετ του νομού. Είναι μια χρονιά επιτυχημένη για το τοπικό μπάσκετ διότι οι ομάδες πέτυχαν τους στόχους τους. Το καμπ έρχεται ως επιστέγασμα μιας επιτυχημένης χρονιάς. Το καμπ έχει καθιερωθεί και εύχομαι να συνεχιστεί για πολλά χρόνια. Εύχομαι να γεμίσουν τα γήπεδα με παιδιά".

Τέλος, το μέλος της διοίκησης του ΑΟΚ Νίκος Κελεπούρης υπογράμμισε: "Θέλουμε να γεμίζουν τα γήπεδα αθλητές και οι στόχοι να πραγματοποιούνται. Θα βοηθήσουμε και εμείς να έχει επιτυχία το καμπ".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69