Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τελετή λήξης στην Ακαδημία του ΑΟΚ

Με την παρουσία 100 και πλέον γονέων αλλά και όλων των αθλητών από τα τμήματα Υποδομής του ΑΟΚ Βέροιας, ολοκληρώθηκε σήμερα με την τελετή λήξης η σεζόν 2016/2017 για τον σύλλογο της Ημαθίας.

Στο Κλειστό Γήπεδο Προμηθέα (ελέω της σφοδρής βροχόπτωσης) και με επικεφαλής τον προπονητή Θωμά Τούσα αλλά και τη συμμετοχή όλων των προπονητών των τμημάτων, οι αθλητές του ΑΟΚ συμμετείχαν σε ειδικούς διαγωνισμούς δεξιοτήτων και τεχνικής, παραλαμβάνοντας στο τέλος τον αντίστοιχο έπαινο.

Εντύπωση προκάλεσε στους παρευρισκομένους το επίπεδο της ετοιμότητας των μικρών τμημάτων του συλλόγου, όπου είναι εμφανής η δουλειά που πραγματοποιείται καθημερινά ενώ καταχειροκροτήθηκε στο τέλος (και μάλιστα τα υπόλοιπα τμήματα σχημάτισαν "αψίδα" για την αποθέωση του) το Παιδικό Τμήμα του ΑΟΚ, που κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, οι παίκτες το χάρηκαν με την ψυχή τους ενώ οι γονείς παρέμειναν υπομονετικοί μέχρι το τέλος, για να κλείσει έτσι μια χρονιά άκρως επιτυχημένη για τον ΑΟΚ, που είχε ως επιστέγασμα τον τίτλο αλλά και την άνοδο του ανδρικού τμήματος στη Γ Εθνική.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69