Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Κώστας Τσαρτσαρής και ο Μανώλης Παπαμακάριος θα μυήσουν τα παιδιά της Βέροιας στα μυστικά του μπάσκετ

Τα μυστικά του μπάσκετ από δυο αθλητές που ξεχώρισαν στο άθλημα θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα παιδιά της Βέροιας και της ευρύτερης περιοχής γενικότερα τον Ιούνιο. Ο Κώστας Τσαρτσαρής και ο Μανώλης Παπαμακάριος, σε συνεργασία με τον δήμο Βέροιας και τον Φίλιππο, θα διοργανώσουν από 16 έως 21 Ιουνίου, καμπ μπάσκετ για παιδιά 5-17 ετών, στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας στο Μακροχώρι. Το κόστος για κάθε παιδί είναι 50 ευρώ για κάθε παιδί και όσοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6982320026 (Τασούλα Αμβρακίδου) για εγγραφές.

Για την διοργάνωση μίλησαν στο Δημαρχείο οι διοργανωτές και ο δήμαρχος της πόλης.

«Θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για την πόλη και για τα παιδιά και πιστεύω ότι θα στεφτεί με επιτυχία ώστε του χρόνου να θελήσουμε να το διοργανώσουμε ξανά» σχολίασε ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής τόνισε: «Θα διοργανώσουμε ένα καμπ, σε ένα άθλημα που μας έδωσε πολλές χαρές. Ξεκινάμε από εδώ, από μια πόλη που μου έδωσε τα εχέγγυα για την συνέχεια. Θέλουμε να δώσουμε στα παιδιά κάποιες βάσεις για το μέλλον, όχι μόνο αγωνιστικές. Θέλουμε τα παιδιά να διασκεδάσουν, να χαρούν και να φύγουν σοφότερα».

Ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Θεόφιλος Κορωνάς τόνισε: «Για πρώτη φορά θα γίνει τέτοια διοργάνωση με θέμα το μπάσκετ. Η Βέροια έχει πολλά παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα. Εύχομαι να πετύχει και του χρόνου να συζητάμε για την εκ νέου διοργάνωσή του. Η αρχική σκέψη και πρόταση ήταν να γίνει στο μπάσκετ της Ελιάς. Έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες για το τυπικό κομμάτι αποκατάστασης του δαπέδου. Πίστευα ότι θα ήμασταν έτοιμοι αλλά τα παιδιά τελικά επέλεξαν το ΔΑΚ Μακροχωρίου. Τελικά με αφορμή το καμπ θα γίνει το δάπεδο αλλά χωρίς να γίνει εκεί το καμπ».

Ο γενικός αρχηγός του Φιλίππου Ηλίας Λαζός πρόσθεσε: «Όταν μας έγινε η πρόταση από τον Τσαρτσαρή και τον Παπαμακάριο δεν το σκεφτήκαμε πολύ. Είναι η πρώτη φορά που θα γίνει τέτοια διοργάνωση. Η Βέροια είχε μια πλούσια μπασκετική χρονιά και θα κλείσει η σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Είναι πολύ καλό να ολοκληρώσουν την σεζόν με αυτό το καμπ. Θα μάθουν πολλά από τον Κώστα και τον Μανώλη όχι μόνο αγωνιστικά».

Ο προπονητής του Φιλίππου Χρήστος Μπλατσιώτης επεσήμανε: «Με χαρά δεχθήκαμε την πρόταση του Κώστα Τσαρτσαρή. Θα δοθεί η δυνατότητα στα παιδιά της Βέροιας να δουν το άθλημα του μπάσκετ από ένα διαφορετικό πρίσμα. Θα θέλαμε να έρθουν παιδιά και από τις γύρω περιοχές να δουν από κοντά αυτούς τους δυο μεγάλους αθλητές».

Ο Μανώλης Παπαμακάριος σημείωσε: «Μόλις μου έγινε η πρόταση από τον Κώστα, δεν το σκέφθηκα καθόλου. Ξεκινήσαμε το μπάσκετ από μικρή ηλικία και μας ενώνουν πολλά. Ο Κώστας ως προπονητής κι εγώ ως παίκτης, νιώθουμε την υποχρέωση να μεταφέρουμε τις γνώσεις μας στα παιδιά. Τα παιδιά θα περάσουν καλά και του χρόνου θα είμαστε πάλι εδώ για ένα νέο καμπ».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69