tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Συνεχίζει στον Φίλιππο ο βοηθός προπονητή Νίκος Γιαννόπουλος

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Φιλίππου Βέροιας ανακοίνωσε την παραμονή του Νίκου Γιαννόπουλου στο τεχνικό team για τη σεζόν 2024-25! Αυτή θα είναι η τρίτη διαδοχική χρονιά του Νίκου στον Φίλιππο Βέροιας.

Γεννημένος στις 6 Ιουνίου του 1995, ο Νίκος Γιαννόπουλος ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ από τις ακαδημίες των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη. Εκεί αγωνίστηκε ως τα 18 και την αποφοίτηση του, μετρώντας παραστάσεις στο ανδρικό τμήμα, ενώ ακολούθησε ο ΓΑΣ Μελίκη, με τον οποίo απέκτησε εμπειρίες από τη Γ’ Εθνική για μια τριετία. Η αθλητική του πορεία ολοκληρώθηκε στον ΓΑΣ Χαλκηδόνας και τη Β’ Εθνική.

Είναι πτυχιούχος γυμναστής, έχει κάνει μεταπτυχιακό στην πρόληψη και αποκατάσταση τραυματισμών στο πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης (injury management for team sports) και ασχολείται με αποκαταστάσεις χιαστού σε επαγγελματίες αθλητές, όπως και τη μείωση μελλοντικών τραυματισμών τους. Έχει, επίσης, συνεργαστεί με πολλούς επαγγελματίες αθλητές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ ως personal trainer για την ενδυνάμωση και βελτίωση της αθλητικής τους απόδοσης.

Έχει εργαστεί ως γυμναστής και προπονητής στα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη (ανδρικό τμήμα και ακαδημίες), ως γυμναστής ενδυνάμωσης και βελτίωσης στον ΠΚ Νεάπολης, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του Ευθύμη Κοθρά στον Φίλιππο Βέροιας ως γυμναστής και βοηθός.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69