tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δυο χρόνια χωρίς τον Τζίμη

Δυο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το Σαββατιάτικο πρωινό του 2020, που έπεσε ως κεραμίδα η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Βεροιώτη εκπαιδευτικού και προπονητή μπάσκετ Δημήτρη Γκίμα. Ο άτυχος προπονητής, σταμάτησε να δίνει σημεία ζωής από την προηγούμενη ημέρα και βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου νεκρός (από οξύ έμφραγμα) στο σπίτι του από τους στενούς του συνεργάτες και φίλους του Ηλία Λαζό και Χρήστο Μπλατσιώτη.

Ο Δημήτρης Γκίμας γεννήθηκε το 1965. Ήταν πτυχιούχος παιδαγωγικής Ακαδημίας και σχολής προπονητών Α’ κατηγορίας. Έπαιξε μπάσκετ στο Φίλιππο από το 1977 μέχρι το 1994 παίρνοντας μέρος σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα αλλά και στις εθνικές κατηγορίες με τη φανέλα του Φιλίππου του οποίου διετέλεσε και αρχηγός. Σαν προπονητής ασχολήθηκε από το 1987 στις ακαδημίες κοριτσιών του Φιλίππου και στα παιδικο εφηβικα τμήματα καθώς και στις ακαδημίες αγοριών της Γ.Ε.Β.

Το 1989-90 ήταν προπονητής στη γυναικεία ομάδα του Φιλίππου στη Β’ εθνική (7η) ενώ την ίδια χρόνια με την ομάδα των κορασίδων κέρδισε την 4η πανελλήνια θέση. Το 1993 μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Βόλου όπου έπαιξε μέχρι το 1999 ενώ ασχολήθηκε και σαν προπονητής με τις ομάδες μίνι αγοριών και παμπαιδων του Ολυμπιακού Βόλου.

Το 1999 επέστρεψε στον Φίλιππο και γνώρισε τρεις ανόδους από το Α’ τοπικό μέχρι τη Β’ Εθνική τη σαιζόν 2009-10. Tην σεζόν 2012-2013 οδήγησε, για πρώτη φορά στην ιστορία της, την ανδρική ομάδα του Φιλίππου στην άνοδο απο την Β’ Εθνική στην Α2 κατηγορία, χρονιά που το μπάσκετ στην Βέροια αλλά και γενικότερα στην Ημαθία αναβαθμίστηκε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69