tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διαψεύδει ο Φίλιππος ότι το τμήμα βόλεϊ...ξέμεινε στην Σάμο - Τι ανέφερε δημοσίευμα που ενόχλησε

Απάντηση σε δημοσίευμα που ήθελε την ομάδα βόλει του Φιλίππου να ξεμένει στην Σάμο μετά την ήττα - αποκλεισμό από την τοπική ομάδα, εξέδωσε η διοίκηση του Βεροιώτικου συλλόγου. Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Το ΔΣ του Α.Π. Σ Φίλιππου Βέροιας, με αφορμή ανυπόστατα δημοσιεύματα σχετικά με την παραμονή της αποστολής μας στη Σάμο, αλλά και την καθυστερημένη επιστροφή της στη Βέροια, προς αποκατάσταση της αλήθειας, ξεκαθαρίζει τα εξής: 

Όπως ήταν γνωστό από τις παραμονές του αγώνα Κυπέλλου στη Σάμο με τον ΑΣ Κέρκη, η αποστολή της ομάδας μας κατέβηκε στο νησί, την ύστατη ώρα, χάρις στην βοήθεια που παρείχε επιχειρηματίας, ο οποίος πλήρωσε τα έξοδα που απαιτούνταν για το κλείσιμο των αεροπορικών εισιτηρίων.

Ωστόσο, τα εισιτήρια που κλείστηκαν, ήταν μόνο για την μετάβαση της ομάδας στη Σάμο, καθώς υπήρχε μόλις ένα εισιτήριο διαθέσιμο για την επιστροφή! Το οποίο άμεσα η διοίκηση έκλεισε στο όνομα τον αθλητή Αλέξανδρου Γραμμενούδη, προκειμένου να επιστρέψει έγκαιρά στη Θεσσαλονίκη και να είναι συνεπής στην εργασία του, μιας και ουδείς άλλος εκ της αποστολής είχε την Πέμπτη επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Παράλληλα η διοίκηση τελούσε εν αναμονή της επικείμενης ανακοίνωσης της Πέμπτης από την ΕΣΑΠ για την έναρξη των πλέι άουτ. Σε περίπτωση που οι αγώνες θα ξεκινούσαν το Σαββατοκύριακο, η σκέψη μας ήταν, η ομάδα να μην επιστρέψει στην έδρα της και να μεταβεί από τη Σάμο απευθείας  στην Κρήτη, προκειμένου να αποφύγει περαιτέρω ταλαιπωρία με άσκοπες μετακινήσεις.

Γεγονός είναι, ότι κάποια μέλη της αποστολής γνώριζαν αυτό το ενδεχόμενο και κάποια άλλα όχι, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία σύγχυση στα αποδυτήρια, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Το απόγευμα της Τετάρτης 23/2, είχαμε την ανακοίνωση απαγορευτικού απόπλου, με αποτέλεσμα η αποστολή της ομάδας να διανυκτερεύσει μέχρι σήμερα στη Σάμο, αφού η διοίκηση έκλεισε για αύριο Παρασκευή εισιτήρια για την επιστροφή της υπόλοιπης ομάδας στην έδρα της.

Μετά από τις παραπάνω εξηγήσεις, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι οι ισχυρισμοί του τύπου «παρατήσαμε τους αθλητές στη Σάμο» η «”ξέμειναν” στο νησί», είναι συκοφαντικοί, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και μοναδικό στόχο έχουν τη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων και τη σπίλωση του ονόματος  και της ιστορίας του συλλόγου.

Κάτι που ιδιαίτερα σε αυτή την δύσκολη περίοδο που βιώνει ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας, με τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα μας, θεωρούμε τουλάχιστον ανέντιμο και… χτύπημα κάτω απ’ τη ζώνη, που ως γνωστόν δεν συνάδει με το “fair play” αλλά και το αθλητικό πνεύμα.

Το δημοσίευμα του Sdna

Για λόγους δεοντολογίας και για καλύτερη ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού παραθέτουμε το δημοσίευμα που διαψεύδει η διοίκηση του Φιλίππου. Είναι από την ηλεκτρονική εφημερίδα Sdna.gr .

"Δεν έχουν προηγούμενο όσα συμβαίνουν στον Φίλιππο Βέροιας, με τους παίκτες της ομάδας να αρνούνται να αγωνιστούν όταν έμαθαν πως θα κάνουν... μαραθώνιο ταξίδι για να επιστρέψουν από τη Σάμο και την αποστολή τελικά να ξεμένει και σήμερα στο νησί!

H ομάδα της Ημαθίας που έχει στην ηγεσία της τον Δημήτρη Πιτούλια, από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές του προέδρου της Λίγκας, Παντελή Ταρνατώρου, βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές τη φετινή σεζόν, έχοντας βάλει... πλώρη για υποβιβασμό, με μόλις τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. 

Όσα συνέβησαν στον χθεσινό αγώνα για το Κύπελλο με τον Κέρκη στη Σάμο, ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, είναι ενδεικτικά. Η ήττα-αποκλεισμός του Φιλίππου με 3-1 πέρασε σαφώς σε δεύτερη μοίρα, καθώς λίγο έλλειψε οι παίκτες του να μην κατέβουν καν να αγωνιστούν!

Ο λόγος; Κατά την άφιξη της αποστολής στη Σάμο, οι παίκτες έμαθαν εντελώς τυχαία, από μία ατάκα του οδηγού του λεωφορείου, ότι η επιστροφή τους στη βάση τους, στη Βέροια, δεν θα γίνει αεροπορικώς, όπως δηλαδή έφτασαν στο νησί, αλλά θα τους περίμενε μία κανονική οδύσσεια! Συγκεκριμένα θα επέστρεφαν με πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά κι από εκεί θα έπαιρναν λεωφορείο για την πρωτεύουσα της Ημαθίας! Κι όλα αυτά βέβαια εφόσον θα το επέτρεπε ο καιρός, ο οποίος δεν είναι καλός και υπάρχει ο κίνδυνος απαγορευτικού!

Στο άκουσμα της είδησης οι παίκτες έγιναν δικαίως έξαλλοι, μιας και οι περισσότεροι βιοπορίζονται από άλλες δουλειές και θα έπρεπε να επιστρέψουν εγκαίρως στα καθήκοντά τους. Αυτό είχε ως συνέπεια να μείνουν στα αποδυτήρια για ώρα και να αρνούνται να βγουν στο γήπεδο για να αγωνιστούν. 

Τελικά ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση 30 λεπτών κι αφού προηγήθηκαν στιγμές μεγάλης έντασης και συζητήσεις με τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας Τάκη Χριστοφορίδη, που αποφάσισαν να βάλουν πλάτη για να μην τιμωρηθεί ο σύλλογος, τιμώντας παράλληλα τον θεσμό και τον αντίπαλό τους. 

Όσο για το τι αποφασίστηκε τελικά για την επιστροφή τους; Η αποστολή θα παραμείνει τελικά και σήμερα στη Σάμο, θα κάνει δηλαδή Τσικνοπέμπτη στο νησί, αφού μετά από πολλές διαβουλεύσεις, ο πρόεδρος του συλλόγου δέχτηκε να καλύψει την επιστροφή της ομάδας με αεροπλάνο, αλλά η πτήση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής (25/2), ως εκ τούτου θα χρειαστεί να κάνει ακόμα μία διανυκτέρευση μακριά από τη βάση της". 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69