BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Ο Φίλιππος επιστρέφει στη βάση του για την πρώτη νίκη

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, το ΔΑΚ Δ. Βικέλας θα ζήσει έντονα συναισθήματα καθώς ο Φίλιππος Βέροιας ετοιμάζεται να δώσει το πρώτο του επίσημο εντός έδρας παιχνίδι για τη National League 1. Στις 5 το απόγευμα, στο Μακροχώρι, η ιστορική ομάδα θα υποδεχτεί τον ΚΑΟ Δράμας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου. Πρόκειται για μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο Φίλιππος, περσινός φιναλίστ του πρωταθλήματος, επιθυμεί να κάνει την πρώτη του νίκη στη φετινή σεζόν.

Η χρονιά για τον Φίλιππο ξεκίνησε με την ήττα εκτός έδρας, στην Χαλκιδική, αποτέλεσμα που ήρθε να θυμίσει τις προκλήσεις που αναμένουν την ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα. Ωστόσο, το ΔΑΚ Δ. Βικέλας είναι πάντα μια έδρα που προκαλεί δέος στους αντιπάλους, και η ομάδα του Φιλίππου θέλει να εκμεταλλευτεί αυτό το πλεονέκτημα για να επιστρέψει στις νίκες.

Ο ΚΑΟ Δράμας, μια ομάδα με παράδοση και δυναμική στο ελληνικό μπάσκετ, δεν έρχεται στη Βέροια απλώς για να συμμετάσχει. Οι Δραμινοί επιδιώκουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να αποδείξουν ότι είναι ικανοί να σταθούν απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως ο Φίλιππος.

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι ζεστή, καθώς οι φίλαθλοι της Βέροιας αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα τους. Ο Φίλιππος παραδοσιακά έχει πιστούς φίλους, και η υποστήριξή τους θα είναι καθοριστική για το ηθικό της ομάδας μετά την ήττα πρεμιέρα.

Ο στόχος για τον Φίλιππο είναι ξεκάθαρος: η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής Ευθύμης Κοθράς έχει δουλέψει σκληρά με τους παίκτες του όλη την εβδομάδα, δίνοντας έμφαση στην τακτική, τη φυσική κατάσταση και την ψυχολογία της ομάδας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69