tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Μεταφορά τμήμος ανεμογεννήτριας στην Εγνατία Οδό: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και οδηγίες για το κοινό

Με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, ανακοινώθηκαν συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη μεταφορά υπερμεγέθους φορτίου (τμήματα ανεμογεννητριών) διαμέσου της Εγνατίας Οδού. Η απόφαση αφορά τέσσερις ημερομηνίες: Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 και Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Περιορισμός ταχύτητας: Σε όλες τις προαναφερθείσες ημερομηνίες, από τις 05:00 έως τις 06:15 περίπου, θα ισχύσει περιορισμός ταχύτητας για όλα τα οχήματα στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από τον κόμβο Βέροιας έως τον κόμβο Πολυμύλου. Αυτό θα ισχύει από τη στιγμή που θα διέρχεται το υπερμέγεθες φορτίο και μέχρι την πλήρη έξοδο του από το τμήμα.

Απαγόρευση προσπεράσματος: Κατά τη διάρκεια της διέλευσης της φάλαγγας, θα απαγορεύεται η διενέργεια προσπεράσεων στο συγκεκριμένο τμήμα της Εγνατίας Οδού, έως την έξοδο του τελευταίου συνοδευτικού οχήματος ασφαλείας από τον κόμβο Πολυμύλου.

Εκτροπή κυκλοφορίας: Προβλέπεται εκτροπή της φάλαγγας από τον Βόρειο στον Νότιο Κλάδο της Εγνατίας Οδού στο τμήμα από τον σταθμό διοδίων Πολυμύλου έως τον κόμβο Πολυμύλου. Η κίνηση της φάλαγγας θα γίνεται στο αντίθετο ρεύμα, για όσο διάστημα απαιτείται να εξέλθει από τον αυτοκινητόδρομο.

Η μεταφορά θα συνοδεύεται από οχήματα ασφαλείας, τα οποία θα διασφαλίζουν τη βραδυπορία της κυκλοφορίας και την ομαλή ροή της. Η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας θα παραμένει ελεύθερη για την κυκλοφορία άλλων οχημάτων, με εξαίρεση επείγουσες καταστάσεις, ενώ η κυκλοφορία δεν θα διακοπεί καθόλου.

Οι αρχές καλούν τους οδηγούς να επιδείξουν υπομονή και προσοχή κατά τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων των εμπλεκόμενων.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69