tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Νέα φωτιά στο Άλσος Παπάγου στην Βέροια

Μια νέα φωτιά ξέσπασε σήμερα ξημερώματα (μετά τις 2πμ) στο Άλσος Παπάγου στη Βέροια, προκαλώντας αναστάτωση στην τοπική κοινωνία. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαφορετικό σημείο από την προηγούμενη, αυτή τη φορά χαμηλότερα, από την πλευρά του Νοσοκομείου της πόλης.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία αντέδρασε και πάλι άμεσα στην ειδοποίηση για τη φωτιά, φτάνοντας στο σημείο με οχήματα και πυροσβέστες. Η φωτιά περιορίστηκε γρήγορα, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση και τον συντονισμό των αρχών. Η πυροσβεστική δέχτηκε υποστήριξη και από τον Δήμο Βέροιας (από κοντά και ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος), που έστειλε μηχανήματα έργου για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της κατάστασης. Από κοντά και η Ελληνική Αστυνομία.

Η φωτιά σβήστηκε έγκαιρα πριν προλάβει να επεκταθεί, αποφεύγοντας μεγαλύτερες ζημιές. Η περιοχή που επηρεάστηκε ήταν περίπου μισό στρέμμα χαμηλής βλάστησης. Η γρήγορη και αποτελεσματική δράση των αρχών αποτράπηκε η εξάπλωση της πυρκαγιάς σε μεγαλύτερη έκταση.

Τα αίτια της φωτιάς παραμένουν άγνωστα και βρίσκονται υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές. Οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν την ανησυχία τους για τη συχνότητα των πυρκαγιών και αναμένουν τα αποτελέσματα της έρευνας για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή κίνδυνος που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Οι αρχές προτρέπουν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αναφέρουν αμέσως οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα ή πυρκαγιά. Η συνεργασία όλων είναι απαραίτητη για την προστασία των δασικών εκτάσεων και της περιουσίας τους.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69