tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Ημαθία: Αποσφράγισε κατασχεμένο καζάνι και έκανε απόσταξη παράνομα

Κλιμάκιο ελεγκτών της Ελεγκτικής Υπηρεσίας Τελωνείων (ΕΛΥΤ) Θεσσαλονίκης, μετέβη στον νομό Ημαθίας σε χώρο όπου στεγάζεται άμβυκας, ο οποίος βρέθηκε ασφράγιστος, λειτουργικός και πλήρης. Από έρευνα προέκυψε ότι ο άμβυκας ήταν κατασχεμένος από το προηγούμενο έτος και το καπάκι του καζανιού ήταν για φύλαξη στο αρμόδιο Τελωνείο.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο υπεύθυνος του άμβυκα είχε αποσφραγίσει το κατασχεμένο καζάνι αποστάζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο παράνομα. Οι ελεγκτές βρήκαν 12 βαρέλια που περιείχαν συνολική ποσότητα 2.130 λίτρα ένυδρα προϊόντος απόσταξης διημέρων, τα οποία δεσμεύτηκαν αφού λήφθηκαν σχετικά δείγματα για χημική ανάλυση.

Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν παλετοδεξαμενές οι οποίες περιείχαν κυρίως υπολείμματά από υγρό (οινολάσπη κατά δήλωση), ενώ υπήρχε κατάλληλος εξοπλισμός για τη μεταφορά του περιεχομένου των παλετοδεξαμενών απευθείας στο καζάνι, με σκοπό την απόσταξη τσίπουρου.

Έγινε εκ νέου σφράγιση του καζανιού και το προϊόν απόσταξης διήμερων που βρέθηκε, τέθηκε στη μεσεγγύηση του ελεγχόμενου.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69