tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνελήφθησαν μέλη συμμορίας που διέπραττε κλοπές μοτοσικλετών στην Βέροια

Συνελήφθησαν μέλη συμμορίας που διέπραττε κλοπές μοτοσικλετών χάρη στην παρατηρητικότητα του φύλακα ιδιωτικής υπηρεσίας ασφαλείας

Τα μέλη της συμμορίας ήταν από την περιοχή της Αλεξάνδρειας και πιάστηκαν επ αυτοφώρω την ώρα που διέπρατταν κλοπή μοτοσικλέτας.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης προς Πέμπτη, σε περιπολία που έκανε το όχημα επιφυλακής και αμέσου επεμβάσεως της FBS security, ο έμπειρος φύλακας αντιλήφθηκε τις περίεργες κινήσεις τριών ατόμων. Στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιώ, κοντά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, είδε τα τρία άτομα να σπρώχνουν μοτοσυκλέτα μετρίου κυβισμού πραγματοποιώντας ύποπτες κινήσεις.

Ο φύλακας αμέσως ενήργησε βάσει πρωτοκόλλου κι αστραπιαία ενημέρωσε την Άμεσο Δράση. Κατόπιν τούτου η Ασφάλεια Βέροιας σε χρόνο μηδέν και εκμεταλλευόμενοι την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και περιγραφή του φύλακα κατάφεραν να συλλάβουν και να προσάγουν στο αστυνομικό τμήμα και τους τρεις  επ’ αυτοφώρω. Να σημειώσουμε πως το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκαν και σημειώθηκαν δεκάδες κλοπές μοτοσικλετών στην πόλη της Βέροιας, που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να οφείλεται στη συγκεκριμένη συμμορία.

Έτσι λοιπόν χάρη στον επαγγελματισμό του φύλακα της εταιρείας πιθανό να γλίτωσε μεγάλο κομμάτι φίλων δικυκλιστών την περιουσία τους, από επίδοξους κλέφτες καθώς είναι πασιφανές ότι θα συνεχιζόταν η δράση τους.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η μοτοσυκλέτα άνηκε σε γνωστό take away cafe της πόλης, ενώ αντιπροσωπεία της Ασφάλειας Βέροιας περίμενε στο χώρο που βρέθηκε η μηχανή ώστε να την παραδώσει στον ιδιοκτήτη της.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69