tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνελήφθησαν 2 άτομα για λαθραία καπνικά προϊόντα

Συνελήφθησαν χθες (15 Ιουνίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας,  ένας αλλοδαπός άνδρας και ένας ημεδαπός άνδρας, για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, διαπιστώθηκε να μεταφέρει ο ημεδαπός άνδρας με το όχημα του 258 πακέτα τσιγάρων και 12 συσκευασίες καπνού, συνολικού βάρους 600 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποιούσε.

Τα παραπάνω λαθραία καπνικά προϊόντα είχε προμηθευτεί λίγη ώρα νωρίτερα από τον αλλοδαπό άνδρα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 430 ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του αλλοδαπού άνδρα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5.541 πακέτα τσιγάρων και 17 συσκευασίες καπνού, συνολικού βάρους 850 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Επίσης στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 πλαστά δελτία αιτούντος άσυλο και 18 ακόμη γνήσια έγγραφα αλλοδαπών.

Τα κατασχεθέντα καπνικά προϊόντα θα αποσταλούν στο Τελωνείο Βέροιας, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69