tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τελετή ορκωμοσίας Υπαστυνόμων Β’ στο Πανόραμα

Τελετές ορκωμοσίας 66 συνολικά νέων Υπαστυνόμων Β’, αποφοίτων των Τμημάτων Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.), πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023, στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, στις Αχαρνές Αττικής και στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, στη Βέροια Ημαθίας.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας στο Πανόραμα Βέροιας, τα ξίφη στους 29 νέους Υπαστυνόμους Β΄ επέδωσε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Σπυρίδων Σκλάβος, παρουσία του Διευθυντή της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξιάρχου Γεώργιου Τζήμα και της Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, Αστυνομικού Υποδιευθυντή Σοφίας Γαϊτανίδου, η οποία ανέγνωσε και την Ημερήσια Διαταγή.

Στη δοξολογία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βεροίας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Δήμαρχος Η.Π. Νάουσας Νικόλαος Καρανικόλας, ως εκπρόσωπος Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Νομού Ημαθίας, η Νίκη Καρατζιούλα, ο Διοικητής 1ης Μεραρχίας Πεζικού Βέροιας, Υποστράτηγος Σαράντης Τυλιγάδας και ο Διοικητής της Διοίκησης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Ημαθίας Πύραρχος Αλέξανδρος Κουβακάς.

Από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας επίσης παρέστη ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Ταξίαρχος Γεώργιος Αδαμίδης, καθώς και άλλοι ανώτεροι και κατώτεροι Αξιωματικοί του Σώματος και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων. Επιπλέον, παρέστησαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και των δικαστικών αρχών, καθηγητές της Σχολής, λοιποί προσκεκλημένοι και συγγενείς των ορκισθέντων Αξιωματικών.

09062023orktema005 scaled

Χθες, Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκαν τελετές απονομής πτυχίων στους εβδομήντα 70 αποφοιτούντες των Τμημάτων Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων των Σχολών Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, σε Αττική και Βέροια.

Τα πτυχία στους 37 Υπαστυνόμους Β΄, αποφοίτους της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και στα 4 στελέχη της Αστυνομίας Κύπρου, απένειμε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Νικόλαος Σπανουδάκης, ενώ στην αντίστοιχη τελετή στη Βέροια, τα πτυχία στους 29 νέους Υπαστυνόμους Β΄, απένειμε η Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Σοφία Γαϊτανίδου.

Σημειώνεται ότι αποστολή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας είναι η μετεκπαίδευση, επιμόρφωση και εξειδίκευση του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό τη διαρκή ενημέρωση αυτού στα σύγχρονα αστυνομικά θέματα και προβλήματα γενικού και ειδικού ενδιαφέροντος, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στα καθήκοντά του.

Στο πλαίσιο αυτό, η Σχολή υλοποιεί κάθε χρόνο πλήθος εξειδικευμένων σεμιναρίων για την παροχή στοχευμένων γνώσεων στο αστυνομικό προσωπικό από έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές της Ακαδημαϊκής κοινότητας, ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς, καθώς και έμπειρους και καταρτισμένους Αξιωματικούς του Σώματος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69