tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έκλεψε ΙΧ από την Ημαθία και έκανε διαρρήξεις στην Θεσσαλονίκη

Αν μη τι άλλο κινηματογραφική ήταν η σύλληψη ενός νεαρού που κατάφερε μέσα σε ένα βράδυ να κλέψει ΙΧ από την Ημαθία, να διαρρήξει μονοκατοικία και αυτοκίνητο στην Πολίχνη και να προσπαθήσει να διαρρήξει ακόμα μία μονοκατοικία στην ίδια περιοχή.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αφού έσπασε με πέτρα βιτρίνα κομμωτηρίου, το οποίο και διέρρηξε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προσπάθησε να διαφύγει οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα, προσέκρουσε σε τρία ΙΧ αυτοκίνητα, ενώ προκάλεσε φθορές σε στάση λεωφορείων καθώς κινήθηκε με το αυτοκίνητό του επί του πεζοδρομίου, θέτοντας σε κίνδυνο πεζούς.

Πρόκειται για έναν 30χρονο ημεδαπό που συνελήφθη εν τέλει επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεση Δράσης καθώς με ΙΧ αυτοκίνητο που αφαίρεσε από προαύλιο χώρο εργοστασίου στο Πλατύ Ημαθίας μετέβη στη Θεσσαλονίκη όπου διέρρηξε μία μονοκατοικία, αφαιρώντας από το εσωτερικό διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, αποπειράθηκε να διαρρήξει επιπλέον μία μονοκατοικία και διέρρηξε και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στην περιοχή της Πολίχνης, ενώ στη συνέχεια έθραυσε με πέτρα βιτρίνα καταστήματος (κομμωτήριο) στο κέντρο της πόλης, αφαιρώντας από το εσωτερικό χρηματικό ποσό και μία βαλίτσα με είδη κομμωτηρίου.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από την κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα σπιρτόκουτο με κάνναβη, συνολικού βάρους (4,3) γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, για κλοπή, απόπειρα κλοπής, παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και επικίνδυνη οδήγηση, θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Πηγή: https://www.voria.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69