tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν το Σαββατοκύριακο στην Βέροια για τον Φιλίππειο Δρόμο

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διεξαγωγή των παράλληλων αγώνων δρόμου το Σάββατο 10-12-2022, εντός της πόλης της Βέροιας καθώς και κατά τη διεξαγωγή του «9ου ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ» την Κυριακή 11-12-2022, στην ευρύτερη περιοχή του Ν. Ημαθίας, η Αστυνομία αποφάσισε:

Α. Το Σάββατο 10-12-2022:

1) Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων, κατά τις ώρες 17:00' έως 20:00', στις παρακάτω οδούς

  • Μητροπόλεως, από την συμβολή της με την οδό Βενιζέλου έως την συμβολή της με την οδό Μπότσαρη
  • Βενιζέλου, από την συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως και την συμβολή της με την οδό Μαλακούση
  • Μαλακούση, από την συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως και την συμβολή της με την οδό Κεντρικής
  • Κεντρικής, από την συμβολή της με την οδό Μαλακούση έως την συμβολή της με την οδό 10ης Μεραρχίας
  • 10ης Μεραρχίας, από την συμβολή της με την οδό Κεντρικής έως την συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως
  • Αγίου Δημητρίου, από την συμβολή της με την οδό Αγγέλων και Έλλης έως την συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως
  • Ζωγιοπούλου, από την συμβολή της με την οδό Κεντρικής έως την συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως
  • Παν. Τσαλδάρη, από την συμβολή της με την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου έως και την συμβολή της με την οδό Μαλακούση
  • Βαρλάμη, από την συμβολή της με την οδό Κεντρικής έως την συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως
  • Περικλέους, από την συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως την συμβολή της με την οδό Κεντρικής
  • Θεμιστοκλέους, από την συμβολή της με την οδό Κεντρικής έως την συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως
  • Ελευθερίας, από την συμβολή της με την οδό Γοργοποτάμου έως την συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως
  • Πατρ. Ιωακείμ (πεζόδρομος), από την συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως την συμβολή της με την οδό Ξενοπούλου
  • Μ. Αλεξάνδρου από την συμβολή της με την οδό Ακαταμαχήτου έως την συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως
  • Ιεραρχών από την συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως την συμβολή της με την οδό Αγγέλων

2) Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης, παντός είδους οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται, κατά τις ώρες 15:00' έως 20:00', στις παρακάτω οδούς :

  • Μητροπόλεως, από την συμβολή της με την οδό Βενιζέλου έως την συμβολή της με την οδό Μπότσαρη
  • Βενιζέλου, από την συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως και την συμβολή της με την οδό Μαλακούση
  • Μαλακούση, από την συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως και την συμβολή της με την οδό Κεντρικής
  • Κεντρικής, από την συμβολή της με την οδό Μαλακούση έως την συμβολή της με την οδό 10ης Μεραρχίας
  • 10ης Μεραρχίας, από την συμβολή της με την οδό Κεντρικής έως την συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως

3) Την αλλαγή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ώρες 17:00' έως 20:00', στην οδό Αγίου Δημητρίου, από τη συμβολή της με την οδό Καστανιάς έως τη συμβολή της με τη Λ. Ανοίξεως, προκείμενου εξυπηρετηθούν οι πολίτες που θα έχουν σταθμεύσει στον υπόγειο χώρο στάθμευσης της οδού Μητροπόλεως.

Β. Την Κυριακή, 11-12-2022:

  • Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων, κατά τις ώρες 07:30' έως 13:30', στην οδό Μητροπόλεως, από τη συμβολή της με την οδό Μ. Μπότσαρη έως τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου, προκειμένου τοποθετηθεί ειδική αψίδα τερματισμού των διαγωνιζομένων.
  • Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων, της στάσης και στάθμευσης, όπου αυτή επιτρέπεται, κατά τις ώρες 10:15' έως 13:30', ως εξής:
  • Επί της Επαρχιακής Οδού Βέροιας - Κυψέλης και συγκεκριμένα στο τμήμα από Βεργίνα μέχρι Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Βέροιας της Εγνατίας Οδού (είσοδο προς Θεσ/νίκη).
  • Επί της οδού   Πιερίων,   από  τη   διασταύρωση   «Καλιοτζίδη»  (δ/ση   οδού   Πιερίων  με Περιφερειακή Οδό Βέροιας) έως τη συμβολή της με τη Λ. Ανοίξεως,
  • Επί της Λ. Ανοίξεως από τη συμβολή της με την οδό Πιερίων έως τη συμβολή της με την οδό Εληάς,
  • Επί της οδού Μητροπόλεως από τη συμβολή της με την οδό Εληάς έως και τον τερματισμό στην ενταύθα Πλ. Δημαρχείου.

3) Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων, στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του δεξιού ρεύματος κυκλοφορίας, κατεύθυνση από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Βέροιας της Εγνατίας Οδού έως τη διασταύρωση «Καλιοτζίδη», κατά τις ώρες 10:15' έως 13:30' .

Οι διαγωνιζόμενοι δρομείς, σε όλη τη διαδρομή θα κινούνται αυστηρά στο άκρο δεξιό μέρος της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, με ευθύνη των ιδίων, ενώ στο τμήμα από Α/Κ Βέροιας έως τη διασταύρωση «Καλιοτζίδη», θα κινούνται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του δεξιού ρεύματος κυκλοφορίας, ακολουθώντας τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των στατικών τροχονόμων και των εθελοντών του αθλητικού τμήματος του Κ.Α.Π.Α. Βέροιας.

Τα οχήματα που κινούνται επί της Επαρχιακής οδού Κυψέλης - Βέροιας με κατεύθυνση την πόλη της Βέροιας, θα εκτρέπονται στη δημοτική οδό Βεργίνας - Κουλούρας και εν συνεχεία διαμέσου της Εγνατίας Οδού θα κατευθύνονται στον προορισμό τους.

Τα οχήματα που εισέρχονται στην Επαρχιακή οδό Βέροιας - Κυψέλης από τις Δημοτικές Κοινότητες Μετοχίου -Πολυδενδρίου - Σφηκιάς - Ριζωμάτων, θα κινούνται έως το φράγμα του Αλιάκμονα, μόνο κατόπιν υποδείξεως των στατικών τροχονόμων και εν συνεχεία διαμέσου της Δημοτικής Οδού προς την κοινότητα Μέση θα κατευθύνονται στον προορισμό τους. Εναλλακτικά και πάντοτε κατόπιν υποδείξεως των στατικών τροχονόμων, δύναται να ακολουθούν μετά το φράγμα του Αλιάκμονα την Δημοτική οδό προς την κοινότητα των Ασωμάτων.

Τα οχήματα που κινούνται εντός της Δημοτικής Κοινότητας Αγ. Βαρβάρας θα ακολουθούν την Δημοτική οδό προς Τ.Κ. Μέσης.

Τα οχήματα που κινούνται στις κάθετες οδούς της οδού Πιερίων, θα διασχίζουν κάθετα την ανωτέρω οδό μόνο κατόπιν υποδείξεως των στατικών τροχονόμων - εθελοντών και εν συνεχεία διαμέσου της Περιφερειακής Οδού Βέροιας - Νάουσας θα κατευθύνονται στον προορισμό τους.

Τα οχήματα που εξέρχονται της Εγνατίας Οδού (είτε από Θεσ/νίκη, είτε από Κοζάνη) θα κινούνται έως τη διασταύρωση «Καλιοτζίδη», καταλαμβάνοντας τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, απ' όπου θα εκτρέπονται προς την Περιφερειακή οδό.

-Η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας θα χρησιμοποιείται από τους δρομείς και ενδιάμεσα των λωρίδων κυκλοφορίας θα τοποθετηθούν κώνοι και πλαστικά στηθαία (νερομπαριέρες).

Στο ρεύμα κυκλοφορίας από διασταύρωση «Καλιοτζίδη» έως κόμβο Εγνατίας Οδού (είσοδο προς Κοζάνη & είσοδο προς Θεσ/νίκη), θα διεξάγεται κανονικά η κυκλοφορία, με την προϋπόθεση ότι τα οχήματα που θα καταφθάνουν, τόσο στον κόμβο «Καλιοτζίδη», όσο και στις εισόδους του κόμβου της Εγνατίας Οδού, θα διέρχονται από αυτά σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων, σε χρόνο κατά τον οποίο δε θα διέρχονται δρομείς.

Επίσης, τα οχήματα που θα εξέρχονται της Εγνατίας Οδού με κατεύθυνση προς Βεργίνα, θα εκτρέπονται και αυτά προς διασταύρωση «Καλιοτζίδη» και από εκεί μέσω Περιφερειακής Οδού θα κινούνται προς Οικισμό Ασωμάτων ή θα επανέρχονται στην Εγνατία Οδό και θα κινούνται προς Βεργίνα μέσω του κόμβου της Κουλούρας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων εντός της πόλης της Βέροιας, κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών, με μέριμνα και φροντίδα του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας και σε συνεργασία με τους εθελοντές του αθλητικού τμήματος του Κ.Α.Π.Α. Βέροιας.

Τα οχήματα που διέρχονται από την οδό Πλατάνων με κατεύθυνση προς την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου, με τη συνδρομή στατικού Τροχονόμου του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας, θα διασχίζουν κάθετα την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου και θα οδηγούνται στην οδό Ακαταμαχήτου προκειμένου να φθάσουν στον προορισμό τους.

Η αγωνιστική διαδρομή που διέρχεται από τις οδούς Προφ. Ηλία και Ιπποκράτους (πεζόδρομος) θα σηματοδοτηθεί με κώνους από τη διοργανώτρια αρχή και θα ελέγχεται από εθελοντές, οι οποίοι θα κατευθύνουν τους διαγωνιζόμενους και πεζούς πολίτες, αντίστοιχα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69