tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: 43χρονη αγκάλιαζε ηλικιωμένες και τις έκλεβε χρυσούς σταυρούς και αλυσίδες

Συνελήφθησαν χθες βράδυ στην Βέροια ένας άνδρας και μία γυναίκα ηλικίας 43 ετών για τρεις περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών που διαπράχθηκαν σε περιοχές της Κοζάνης.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, χθες (09-08-2022) πρωινές ώρες, η 43χρονη αφού πλησίασε τρεις (3) ημεδαπές 68, 69 και 75 ετών στον αύλειο χώρο της οικείας τους, σε περιοχές της Κοζάνης, προφασιζόμενη ότι είναι γνωστή τους κατάφερε, με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, να αφαιρέσει συνολικά από το λαιμό τους, δύο χρυσούς σταυρούς και μία χρυσή αλυσίδα αξίας περίπου -1.900- ευρώ. Στη συνέχεια επιβιβαζόταν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος συνεργός της και στο οποίο επέβαινε ακόμη μία άγνωστη γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας αναζητούνται να ταυτοποιηθούν και αποχωρούσαν.

Μετά από αναζητήσεις, οι προαναφερόμενοι 43χρονοι εντοπίστηκαν χθες το βράδυ στην πόλη της Βέροιας και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας.

Προανάκριση για τις υποθέσεις ενήργησαν το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας και το Αστυνομικό Τμήμα Βοΐου, αντίστοιχα, ενώ οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69