tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ρομά ξυλοκόπησαν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, όταν τους παρατήρησε για παράνομο παρκάρισμα

Δύο Ρομά είναι οι δράστες του ξυλοδαρμού ενστόλου της ΕΛΑΣ. Τον ξυλοκόπησαν όταν τους παρατήρησε για την παράνομη στάθμευση του οχήματός τους. Έχουν ταυτοποιηθεί, καθώς σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία και αναζητούνται.

Στο Μακροχώρι του Δήμου Βέροιας της Ημαθίας, αστυνομικός εκτός υπηρεσίας (08/05-18.00) αντιλήφθηκε την παράνομη στάθμευση δύο οχημάτων με επιβαίνοντες Ρομα, σε σημείο που παρεμπόδιζαν την κυκλοφορία και είχε σημειωθεί τροχαίο δυστύχημα. Οι δύο Ρομά κινήθηκαν ακαριαία με απειλητική προδιάθεση σε βάρος του αστυνομικού, του απευθύνονται με ύβρεις και τον ξυλοκόπησαν καταφέροντάς του βίαιαι χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα.

Διερχόμενοι περαστικοί επιχειρούν να χωρίσουν τους εμπλεκόμενους ενώ άλλοι φοβισμένοι έτρεχαν να απομακρυνθούν. Στην απειλή της μετάβασης στο σημείο περιπολικού της Αστυνομίας, οι Ρομά επιβιβάστηκαν στα οχήματά τους και αποχώρησαν από το σημείο, με το νεαρό αστυνομικό σοβαρά τραυματίας να παραλαμβάνεται από ασθενοφόρο.  Ο ένστολος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα στη μύτη, και διάσειση βαριάς μορφής. Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, οι Ρομά δράστες ανήκουν σε συμμορία διαβιούντες σε τοπικό καταυλισμό της περιοχής.

Πηγή: https://www.nantiareport.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69