tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διεξαγωγή του 18ου Δρόμου Θυσίας, στην πόλη της Νάουσας

Για την την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διεξαγωγή του 18ου ιστορικού και επετειακού Δρόμου Θυσίας, στην πόλη της Νάουσας, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποφάσισε:

Α. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων, στις οδούς από όπου θα διέρχονται οι δρομείς κατά τη διάρκεια των τριών (3) διαδρομών των 1.000μ., 6.000μ. και 9.000μ., ως εξής: Μ. Αλεξάνδρου (χώρος εκκίνησης και τερματισμού), Βύρωνος, Χρ. Περδικάρη, Αγίου Νικολάου από τη συμβολή της με την οδό Απολλωνιάδως έως τη συμβολή της με την οδό Ηρωίδων, Ηρωίδων, Στουμπάνων, Σεφέρη, Σπ. Λαναρά, Χαϊδευτού, Μαρκοβίτη, Χρ. Περδικάρη, Σοφρωνίου και Αγίου Νικολάου από τη συμβολή της με την οδό Απολλωνιάδος έως τη συμβολή της με την οδό Ηρωίδων.

Β. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην οδό Σπηλαίου, στο ρεύμα κίνησης από τον Κόμβο Εσπερίδων προς τον Αγ. Νικόλαο Νάουσας. Ανωτέρω οχήματα θα εκτρέπονται μέσω των οδών Ζαφειράκη, Χρ. Λαναρά και Αγ. Νικολάου.

Γ. Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης, παντός είδους οχημάτων στις οδούς Αιμ.Βεάκη και Γ. Περδικάρη.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν την Κυριακή 22-05-2022 και κατά τις ώρες από 09:00΄έως 14:00΄. Σε περίπτωση λήξης του αγώνα νωρίτερα από τις 14:00΄, η οδική κυκλοφορία θα αποκαθίσταται σταδιακά με εντολή του επικεφαλής των αστυνομικών μέτρων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69