tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Βέροιας την Πέμπτη το πρωί

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια μετακόμισης εξοπλισμού καταστήματος, επείγοντος χαρακτήρα, επί της οδού Βενιζέλου, έμπροσθεν των καταστημάτων «GLOU», στον κλάδο κυκλοφορίας από Βενιζέλου προς Μητροπόλεως, αύριο, ημέρα Πέμπτη (08-06-2017), από ώρες 09:00 έως 12:00, η Αστυνομική Διεύθυνση αποφάσισε:

Α) Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται, επί της οδού Βενιζέλου, από τη συμβολή της με την οδό Προφήτη Ηλία έως τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως, προκειμένου στο σημείο να τοποθετηθεί το υπ΄ αριθμ. ΕΚΕ-4975 (γερανοφόρο όχημα).

Β) Την εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων, επί της οδού Βενιζέλου, από τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως τη συμβολή της με την οδό Προφήτη Ηλία, με χρήση σήμανσης προειδοποίησης για στένωση της λωρίδας κυκλοφορίας, στο ρεύμα προς Μ.Ε.Β.. Στο σημείο που θα τοποθετηθεί το ανωτέρω όχημα, θα υπάρχουν, εκατέρωθεν αυτού, σημαιοφόροι, για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69