tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Συνελήφθη στη Λάρισα 35χρονος που καταζητούνταν για πλαστογραφία και απάτη – Εκκρεμούσε απόφαση του Πλημμελειοδικείου Βέροιας

Στη σύλληψη ενός 35χρονου άνδρα προχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου 22 Αυγούστου αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας.

Την υπόθεση δημοσίευσαν την Κυριακή μέσα ενημέρωσης της Λάρισας, μεταξύ των οποίων το iFarsala και το Kosmos Larissa, μεταφέροντας τα στοιχεία της αστυνομικής ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, ο 35χρονος εντοπίστηκε στη Λάρισα και συνελήφθη, καθώς διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της απάτης.

Με την απόφαση του δικαστηρίου της Βέροιας είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, ενώ του είχε επιβληθεί και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας και ακολούθησε η προβλεπόμενη διαδικασία για την εκτέλεση της δικαστικής απόφασης.

protonio ban egraf

color feel banner

meta morfo22

kyriazis

methodos orizontio

sidiropoulos

studio 69