tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Κλήσεις από τη Δημοτική Αστυνομία Βέροιας σε πατίνια που εμπόδιζαν τη διέλευση πεζών

Η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας προχώρησε στη βεβαίωση προστίμων για παράνομα σταθμευμένα ηλεκτρικά πατίνια στο κέντρο της πόλης. Όπως φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία, τα πατίνια είχαν αφεθεί σε σημείο που παρεμπόδιζε τη διέλευση των πεζών, προκαλώντας δυσκολία στην ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και ειδικότερα των ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Το πρόστιμο βεβαιώθηκε στην ιδιοκτήτρια εταιρεία που διαχειρίζεται τα πατίνια, ενώ ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης θα κληθεί επίσης να πληρώσει το σχετικό ποσό.

Η Δημοτική Αστυνομία υπενθυμίζει ότι τα ηλεκτρικά πατίνια, αν και αποτελούν ένα σύγχρονο μέσο μετακίνησης, πρέπει να χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να σταθμεύονται με τρόπο που δεν παρεμποδίζει την ελεύθερη και ασφαλή κίνηση των πεζών.

IMG 20250606 131758

meta morfo22

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69