BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Έργα εκσκαφής φυσικού αερίου στις οδούς Ανοίξεως και Στρατού

Η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας ανακοίνωσε την συνέχιση έργων εκσκαφής για την εγκατάσταση δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη. Από τις 10 Οκτωβρίου 2024 έως τις 22 Οκτωβρίου 2024, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στις οδούς Ανοίξεως και Στρατού, με στόχο τη βελτίωση των υποδομών και την ενεργειακή αναβάθμιση της πόλης.

Οι αρχές καλούν τους οδηγούς να δείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία αυτά. Η εργοταξιακή σήμανση θα καθοδηγεί τη ροή της κυκλοφορίας, ενώ οι οδηγοί θα πρέπει να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις για να διασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής διέλευση, τόσο για τους ίδιους όσο και για τους εργαζόμενους στο έργο.

Η Δημοτική Αστυνομία υπογραμμίζει ότι η συνεργασία των οδηγών είναι απαραίτητη για την αποφυγή ατυχημάτων και την ελαχιστοποίηση της κυκλοφοριακής συμφόρησης στις περιοχές που θα επηρεαστούν από τις εργασίες. Η υπομονή και η προσαρμογή στις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για αυτό το διάστημα θα συμβάλουν στην ολοκλήρωση των έργων με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69