BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Σύλληψη για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης στην Ημαθία: Κατασχέθηκαν πάνω από 16 κιλά ναρκωτικών

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας συνέλαβαν χθες Τρίτη 8/10 έναν ημεδαπό άνδρα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι μετά από συντονισμένη αστυνομική έρευνα που αποκάλυψε τη συστηματική καλλιέργεια κάνναβης στην οικία του κατηγορουμένου.

Συγκεκριμένα, κατά την έρευνα που διεξήχθη στην αυλή του σπιτιού του, εντοπίστηκαν συνολικά 9 δενδρύλλια κάνναβης, με ύψος που κυμαινόταν από 1,5 έως 3,5 μέτρα. Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν άμεσα από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκαν ως μέρος της επιχείρησης.

Η αστυνομία προχώρησε επίσης σε έρευνα στο εσωτερικό της οικίας, όπου βρέθηκε μεγάλη ποσότητα κάνναβης και σχετικός εξοπλισμός. Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν:

11 κιλά και 323 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων από δενδρύλλια κάνναβης,

14 γυάλινα βάζα και 7 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 5 κιλών και 798 γραμμαρίων,

1 συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη βάρους 14,7 γραμμαρίων.

Εκτός από την κάνναβη, κατασχέθηκαν επίσης μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 2.400 ευρώ και εξοπλισμός για την παρασκευή κατεργασμένης κάνναβης. Οι αρχές βρήκαν ακόμη ένα κινητό τηλέφωνο και ειδικό εξοπλισμό για την καλλιέργεια κάνναβης, όπως λαμπτήρες, ανεμιστήρες και αφυγραντήρες, που προορίζονταν για τη διαχείριση των δενδρυλλίων.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας με την κατηγορία της καλλιέργειας, κατοχής και παρασκευής ναρκωτικών ουσιών. Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/920231713487733

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69