BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Τροχαίο στην Περιφερειακή Οδό Βέροιας: Ελαφρύς τραυματισμός οδηγού δικύκλου σε σύγκρουση με ΙΧ

Τροχαίο τύχημα σημειώθηκε σήμερα στην Περιφερειακή οδό Βέροιας, στην διασταύρωση για την περιοχή Σαραντόβρυσες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη όταν ένα μηχανάκι τύπου «παπάκι», που κινούνταν στην Περιφερειακή οδό, συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο που ανέβαινε από την περιοχή Σαραντόβρυσες.

Από τη σύγκρουση, ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο παραμένει υπό παρακολούθηση για προληπτικούς λόγους.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Τροχαίας Βέροιας και της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι ανέλαβαν την ρύθμιση της κυκλοφορίας, αποτρέποντας περαιτέρω προβλήματα και μποτιλιαρίσματα, δεδομένης της αυξημένης κίνησης την ώρα του ατυχήματος. Η έρευνα για τα αίτια του συμβάντος έχει ανατεθεί στο Τμήμα Τροχαίας Βέροιας, το οποίο συγκεντρώνει καταθέσεις από μάρτυρες και εξετάζει τα στοιχεία που συνέλεξε από τον τόπο του ατυχήματος.

Παρά το γεγονός ότι ο τραυματισμός του οδηγού της μηχανής ήταν ελαφρύς, το περιστατικό υπογραμμίζει για ακόμη μια φορά την ανάγκη προσοχής και τήρησης των κανόνων οδικής κυκλοφορίας, ειδικά σε διασταυρώσεις με αυξημένη επικινδυνότητα όπως αυτή των Σαραντόβρυσων.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69