BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Στο μικροσκόπιο οι ευθύνες για τον θανατηφόρο τραυματισμό 19χρονου σε λούνα παρκ

Τον περασμένο Αύγουστο, ο τραγικός θάνατος ενός 19χρονου από την Βέροια σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής προκάλεσε έρευνα για τις συνθήκες λειτουργίας του χώρου. Τώρα, τα εμπλεκόμενα πρόσωπα καλούνται να δώσουν εξηγήσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας, καθώς διεξάγεται προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών.

Τα πρόσωπα που εμπλέκονται είναι ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ, ο χειριστής του παιχνιδιού "Crazy Dance," στο οποίο σημειώθηκε το δυστύχημα, και ένας μηχανικός. Θα εξεταστούν ως ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Ο ιδιοκτήτης και ο χειριστής έχουν προγραμματιστεί να δώσουν εξηγήσεις σήμερα, Δευτέρα, αλλά αναμένεται να ζητήσουν ολιγοήμερη προθεσμία. Ο μηχανικός θα δώσει τις εξηγήσεις του την Τετάρτη, αφού έλαβε προθεσμία.

Τα τρία εμπλεκόμενα πρόσωπα θα κληθούν να τοποθετηθούν επί των ευρημάτων του πραγματογνώμονα, το πόρισμα του οποίου κατατέθηκε πριν από 10 ημέρες στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας. Η έκθεση καταγράφει μια σειρά από αστοχίες και παραλείψεις στη λειτουργία του παιχνιδιού, υπογραμμίζοντας ότι η κατασκευή του ήταν ιδιοκατασκευή, χωρίς εγγυήσεις ή πρότυπα ασφάλειας.

Μετά την ολοκλήρωση της παροχής εξηγήσεων, η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκιδικής, η οποία θα αποφασίσει για την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69