tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Ποιο είναι το πιο αξιόπιστο τεστ εγκυμοσύνης; Τα 3 είδη τους και ποιο είναι το καλύτερο

Είτε βρίσκεσαι λίγες μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο είτε έχεις ήδη καθυστέρηση, ένα είναι σίγουρο. Θέλεις να κάνεις τεστ εγκυμοσύνης και να ξέρεις ότι το αποτέλεσμα που θα δεις θα αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Γιατί δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο, όταν πρόκειται για ένα τόσο κοσμογονικής σημασίας γεγονός, από το να μην ξέρεις. Σε προγραμματισμένη ή μη εγκυμοσύνη, πρέπει να μάθεις γρήγορα αν είσαι ή δεν είσαι έγκυος, ώστε να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου.

Στην αγορά υπάρχουν πολλά τεστ, οπότε σίγουρα θα αναρωτιέσαι ποιο είναι το πιο αξιόπιστο τεστ εγκυμοσύνης. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να γνωρίζεις τα είδη των τεστ εγκυμοσύνης, ώστε να επιλέξεις το κατάλληλο για την περίπτωσή σου.

Ρωτήσαμε, λοιπόν, τους ειδικούς στα τεστ εγκυμοσύνης από τη Hometest και συγκεντρώσαμε τα υπέρ και τα κατά κάθε τύπου, όπως θα δεις στη συνέχεια.

Ψηφιακό τεστ εγκυμοσύνης

vnuh7X4fzaqw4xs

Τα πιο σύγχρονα τεστ εγκυμοσύνης θεωρούνται πλέον τα ψηφιακά, αφού είναι πολύ βολικά στη χρήση και παράλληλα δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνείας.

Με λίγα λόγια, πρόκειται για τεστ που λειτουργούν είτε με βύθιση είτε στη ροή των ούρων. Οπότε πρακτικά μπορείς να τα κάνεις οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Επιπλέον, κάνουν αυτά την ερμηνεία για εσένα, εμφανίζοντας στην οθόνη αποτέλεσμα YES ή NO. Δεν χρειάζεται, δηλαδή, να ψάχνεις δεύτερη γραμμή για θετικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, το ψηφιακό τεστ εγκυμοσύνης είναι αξιόπιστο μόνο από την πρώτη μέρα καθυστέρησης και μετά, αφού απαιτεί ικανοποιητικά επίπεδα της β-χοριακής, για να μπορέσει να την ανιχνεύσει.

Τεστ εγκυμοσύνης midstream

sjivaf6mzy0h6e5

Το τεστ με το παράξενο όνομα είναι απλά το κλασικό τεστ που όλοι γνωρίζουμε, όπου το θετικό τεστ αποτυπώνεται με μία δεύτερη γραμμή στην οθόνη ελέγχου.

Είναι και αυτό εύχρηστο, όπως το ψηφιακό, λόγω της χρήσης του τόσο με βύθιση όσο και στη ροή των ούρων, όμως έχει μια κομβική διαφορά.

Είναι αναλογικό, δηλαδή δεν κάνει την ερμηνεία μόνο του. Αν ανιχνεύσει την ορμόνη της εγκυμοσύνης, δείχνει μία δεύτερη γραμμή. Όσο πιο σκούρα είναι η γραμμή, τόσο υψηλότερη η συγκέντρωση της β-χοριακής.

Έτσι, μπορείς να δεις την πορεία της εγκυμοσύνης μέρα με τη μέρα, διαπιστώνοντας αν η γραμμή σκουραίνει, ενώ επιπλέον μπορείς να κάνεις το τεστ ακόμα και πριν την καθυστέρηση.

Τεστ εγκυμοσύνης σε ταινίες

m33qpb1rz44dx1z

Η λειτουργία τους είναι ίδια με το τεστ midstream, καθώς είναι επίσης αναλογικά. Έτσι, μπορούν να γίνουν πριν την καθυστέρηση.

Μάλιστα, τα τεστ εγκυμοσύνης σε ταινίες είναι πολύ οικονομικά, καθώς δεν διαθέτουν περίβλημα. Έτσι, μπορείς να ξεκινήσεις τα τεστ αρκετές μέρες πριν την καθυστέρηση και να δεις πώς εξελίσσεται η εγκυμοσύνη.

Όμως, επειδή δεν έχουν περίβλημα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο με βύθιση στα ούρα, οπότε απαιτούν ειδικές συνθήκες.

Το συμπέρασμα, πάντως, είναι ότι δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο τεστ εγκυμοσύνης. Κάθε τύπος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και ταιριάζει σε διαφορετικές ανάγκες. Όλα τα τεστ εγκυμοσύνης από τη Hometest διακρίνονται για τη μέγιστη αξιοπιστία τους.

Οπότε είναι καθαρά προσωπικό θέμα τι θα επιλέξεις. Διάβασε αναλυτικότερα όλα τα κριτήρια που πρέπει να προσέξεις πριν αποφασίσεις ποιο τεστ εγκυμοσύνης να επιλέξεις.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69