tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

«6η Ιατρική Εβδομάδα»: Eκδήλωση ιατρικής ενημέρωσης για θέματα διατροφής και υγείας στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά Ναούσης

Την Παρασκευή 31 Μαΐου το απόγευμα διοργανώθηκε, στο πλαίσιο της 6ης Ιατρικής Εβδομάδος, στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Ναούσης ιατρική ενημέρωση σε θέματα διατροφής και υγείας.

Νωρίτερα ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων μετέφερε το ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού για προσκύνηση των πιστών και χοροστάτησε στον Εσπερινό.

Μετά την ολοκλήρωση του Εσπερινού ξεκίνησε η εκδήλωση την οποία παρουσίασε με επιτυχία ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αρχιμ. Παύλος Παπαδόπουλος.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Κωνσταντίνος Λυκοστράτης, αν. διοικητής του Νοσοκομείου Ναούσης, η Φανή Γκέρου, πρόεδρος του Περ. Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Ναούσης, η Σοφία Κατή, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας και ο Μητροπολίτης, ο οποίος εισήγαγε το πολυπληθές ακροατήριο στο θέμα της εκδηλώσεως.

Κύριοι ομιλητές ήταν η Στέλλα Αραμπατζή, Ιατρός Μικροβιολόγος και Βιοπαθολόγος η οποία ανέπτυξε το θέμα: «Εξέταση αίματος και τα επίπεδα υγείας» και ο Αθανάσιος Τόπης Διατροφολόγος και Διαιτολόγος ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Η νηστεία της ορθόδοξης Εκκλησίας ένα δώρο για την υγεία μας».

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69