BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Έναρξη 6ης Ιατρικής Εβδομάδος Αγίου Λουκά στη Βέροια

Το βράδυ της Τετάρτης, 29ης Μαΐου, στον υπό ανέγερση Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας πραγματοποιήθηκε η έναρξη της «6ης Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά του Ιατρού» που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας για 6η συνεχή χρονιά σε συνεργασία με όλους τους υγειονομικούς φορείς της Ημαθίας.

Στην αρχή χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Πρόδρομος Ισαακίδης, η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Αλίκη Καλοΐδου, η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας Σοφία Κατή, η πρόεδρος του Περιφ. Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βεροίας Ευσεβία Γκουντή – Δουλγέρογλου, η πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομηδείας «Η ΑΓΑΠΗ» Ευτυχία Καδόγλου και ο τομεάρχης νοσηλευτικής υπηρεσίας του παθολογικού τομέα του Νοσοκομείου Βεροίας Κωνσταντίνος Φωτιάδης, ο οποίος εκπροσώπησε τον Διοικητή του Νοσοκομείου Βεροίας Ηλία Πλιόγκα.

Ακολούθως ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων κήρυξε την έναρξη της ιατρικής ενημερωτικής εσπερίδας για θέματα αιμοδοσίας και δωρεάς μυελού των οστών και ευχαρίστησε τους υγειονομικούς φορείς της Ημαθίας που στηρίζουν για ακόμη μία χρονιά ενεργά το έργο της τοπικής μας Εκκλησίας.

Εισηγήσεις ανέπτυξαν ο Δαμιανός Σωτηρόπουλος, αιματολόγος – διευθυντής της αιματολογικής κλινικής της μονάδας μεταμόσχευσης μυελού των οστών του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης και η Μαρία Κουρκουλάκου, νοσηλεύτρια, εκπαιδεύτρια και συντονίστρια αιμοδοσιών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Την εκδήλωση προλόγισε και παρουσίασε ο Αρχιμ. Πρόδρομος Γκιρτζαλιώτης, υπεύθυνος του γραφείου γάμων, βαπτίσεων και διαζυγίων της Μητροπόλεως, ενώ παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους τοπικοί πολιτικοί και στρατιωτικοί άρχοντες, ιατροί και υγειονομικοί.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69