Προειδοποίηση
  • JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: https://api.flickr.com/services/rest/?method=flickr.photosets.getPhotos&photoset_id=72177720308796798&format=json&media=photos&per_page=900&api_key=34687e927f9fe863ff659978a5128bfa&nojsoncallback=1&extras=date_taken,date_upload,geo,icon_server,last_update,license,machine_tags,media,o_dims,original_format,owner_name,path_alias,tags,url_m,url_o,url_s,url_sq,url_t,views
tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

super course

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα: «Φροντίδα Υγείας. Παρελθόν – Παρόν – Μέλλον»

Στο πλαίσιο της «5ης Ιατρικής Εβδομάδας του Αγίου Λουκά του Ιατρού» που διοργανώνει η Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας για 5η συνεχή χρονιά, το Σάββατο 3 Ιουνίου το πρωί πραγματοποιήθηκε στο Παύλειο Πολιστικό Κέντρο στη Βέροια η Ημερίδα με θέμα: «Φροντίδα Υγείας. Παρελθόν – Παρόν – Μέλλον» σε συνεργασία με τον Τομέα Φοιτητών του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος (Ε.Σ.Ν.Ε.).

Xαιρετισμό απηύθυναν η Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Βεροίας Πραντσίδου Δήμητρα, ο αντιπρόεδρος του Τομέα Φοιτητών του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος Κουρουτζής Ιωάννης, φοιτητής του τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η πρόεδρος του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος Κυρίτση – Κουκουλάρη Ελένη, ομότιμη καθηγήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων, ο οποίος κήρυξε την έναρξη της ημερίδας, ενώ την εκδήλωση προλόγισε και παρουσίασε ο απόφοιτος της νοσηλευτικής Αρχιμ. Αμφιλόχιος Πατρίκας.

Στην πρώτη στρογγυλή τράπεζα που είχε ως θέμα: «Προσεγγίζοντας την έννοια της φροντίδας υγείας» προήδρευσαν ο Παπαγεωργίου Δημήτριος και η Κυριακού Μαρία – Ελένη και εισηγήσεις ανέπτυξαν ο φοιτητής του τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Κουρουτζής Ιωάννης, η καθηγήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος Κουρκούτα Λαμπρινή και ο επίκουρος καθηγητής του τμήματος Νοσηλευτικής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Παπαγεωργίου Δημήτριος.

Στη δεύτερη στρογγυλή τράπεζα που είχε ως θέμα: «Η  πνευματικότητα ως στοιχείο του σχεδίου φροντίδας υγείας» προήδρευσαν η Κυρίτση – Κουκουλάρη Ελένη και η Πελτέκη Ασημίνα και εισηγήσεις ανέπτυξαν η νοσηλεύτρια Μπεμπένη Χαρά, η καθηγήτρια – διευθύντρια του ερευνητικού εργαστηρίου «Φροντίδα Ενηλίκων Ασθενών με καρκίνο» Λαβδανίτη Μαρία, η καθηγήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Ζυγά Σοφία και ο φοιτητής του τμήματος Νοσηλευτικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος Ζερδαλής Χρίστος.

Οι εργασίες της ημερίδος μεταδόθηκαν απευθείας στο διαδίκτυο και δόθηκε η ευκαιρία σε πολλούς φοιτητές από όλη την Ελλάδα να παρακολουθήσουν την ημερίδα, ενώ κάποιες εισηγήσεις έγιναν μέσα από την πλατφόρμα του ZOOM.

{gallery}https://www.flickr.com/photos/143721364@N06/albums/72177720308796798/{/gallery}

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

EBORIDIS

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69