tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με επιτυχία η κεντρική εκδήλωση της «5ης Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά του Ιατρού»

Το απόγευμα της Τετάρτης, 31ης Μαΐου, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση της «5ης Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά του Ιατρού» που διοργανώνει η Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας για 5η συνεχή χρονιά σε συνεργασία με όλους τους υγειονομικούς φορείς της Ημαθίας.

Στην αρχή χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Πρόδρομος Ισαακίδης, η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Αλίκη Καλοΐδου, η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας Σοφία Κατή, η υποδιευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Βεροίας Δήμητρα Βενιοπούλου, η οποία εκπροσώπησε τον Διοικητή του Νοσοκομείου Βεροίας Ηλία Πλιόγκα και η πρόεδρος του Περιφ. Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ευσεβία Γκουντή – Δουλγέρογλου.

Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Παντελεήμων κήρυξε την έναρξη της Ιατρικής Εσπερίδος με θέμα: «Υγεία και πρόληψη στην παιδική ηλικία» και ευχαρίστησε τους υγειονομικούς φορείς της Ημαθίας που στηρίζουν ενεργά το έργο της τοπικής Εκκλησίας.

Στις εργασίες της Ιατρικής Εσπερίδος προήδρευσε ο ομ. Καθηγητής Νευρολογίας του Α.Π.Θ. Σταύρος Μπαλογιάννης και εισηγήσεις ανέπτυξαν η παιδίατρος Ελένη Καζελίδου, ο παιδοδοντίατρος Στέργιος Αρίζος και ο φαρμακοποιός Γεώργιος Μουρτζίλας, ενώ ακολούθησε γόνιμος διάλογος.

Στο τέλος ο Μητροπολίτης εξέφρασε τις ευχαριστίες του και προσέφερε στους φορείς και στους ομιλητές το αναμνηστικό των «ΚΘ’ Παυλείων», μία προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου (αγαλματίδιο), καθώς φέτος η Μητρόπολη, η γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τιμά τη μνήμη του εκλεκτού τέκνου της που σκόρπισε τον Ελληνικό πολιτισμό και τη γλώσσα στην Ανατολή, διά των οποίων ο Απόστολος Παύλος έφερε το φως της θεογνωσίας στην Ελλάδα.

Την εκδήλωση προλόγισε και παρουσίασε ο ιατρός Αρχιμ. Αιμιλιανός Κολομπάτσιος, αδελφός της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας, ενώ παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους τοπικοί πολιτικοί και στρατιωτικοί άρχοντες, η ομ. Καθηγήτρια Νευρολογίας του Α.Π.Θ. κ. Βασιλική Κώστα, ιατροί και υγειονομικοί.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69