tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την λιποαναρρόφηση;

woman fit

Αγαπάτε το σώμα σας; Φοράτε όποιο ρούχο σας αρέσει ή αποφεύγετε κάποια σχέδια γιατί τονίζουν τις ατέλειες;

Ένα από τα συχνότερα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στην σύγχρονη πραγματικότητα, είναι η άρνηση του σώματός τους. Στοιχείο δηλαδή δεδομένο για την αναγκαία αυτοπεποίθηση που πρέπει να επιδεικνύει μία γυναίκα!

Ευτυχώς η τεχνολογική πρόοδος έχει κάνει το θαύμα της, αφού επιτρέπει στους δερματολόγους να έχουν στην διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να πραγματοποιούν έγκυρα και πιστοποιημένα την λιποαναρρόφηση, την νούμερο ένα αισθητική μικροεπέμβαση, η οποία μπορεί να απαλλάξει κάθε γυναίκα από τον βραχνά του τοπικού λίπους, που εμποδίζει όχι μόνο μία άψογη εμφάνιση στην παραλία, αλλά και την ίδια την γυναίκα να νιώσει καλά με το σώμα της.

Που πρέπει να εστιάσετε;

Μιλήστε με τον/την δερματολόγο σας

Ως ειδικός, θα σας καθοδηγήσει και θα σας υποδείξει ποια είναι η ασφαλέστερη οδός για την πραγματοποίηση της επέμβασης. Θα σας αναλύσει όλες τις λεπτομέρειες της επέμβασης και θα σας περιγράψει επακριβώς τις μεθόδους που μπορείτε να επιλέξετε μία ολοκληρωμένη και αναίμακτη λιποαναρρόφηση.

Τι πρέπει να ξεκαθαρίσετε;

Είναι πολύ βασικό να ξεδιαλύνετε ότι η μέθοδος αυτή, δεν αντιμετωπίζει 100% την κυτταρίτιδα και δεν αδυνατίζει. Είναι όμως η πιο ασφαλής μέθοδος για την αφαίρεση του λίπους από τους ιστούς και την αποτροπή επανεμφάνισής του στην διάρκεια της ζωής σας. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμα και το χρόνιο πρόβλημα της κυτταρίτιδας εξαφανίζεται μετέπειτα, εφόσον η γυναίκα προσέχει την διατροφή της και γυμνάζεται.

woman fit2

Γιατί να κάνω λιποαναρρόφηση;

  • Είναι μία δοκιμασμένη μέθοδος εδώ και τρεις δεκαετίες περίπου
  • Είναι η απάντηση στα χοντρά πόδια, το τοπικό πάχος και τα ψωμάκια
  • Δεν απαιτείται χρόνος παραμονής στο ιατρείο. Την ίδια μέρα επιστρέφετε σπίτι σας
  • Είναι αναίμακτη, δεν εμφανίζει ουλές και οι επιπλοκές είναι εξαιρετικά σπάνιες

Επωφεληθείτε και εσείς από τις δυνατότητες που προσφέρει η δερματολογία στις μέρες μας. Κλείστε ραντεβού με του δερματολόγους του Total Skin και μάθετε όλα όσα χρειάζεστε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69