tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Εκστρατεία ενημέρωσης για τον σακχαρώδη διαβήτη

Στην Βέροια, στην πλατεία Δημαρχείου, βρίσκεται σήμερα Τετάρτη (και αύριο Πέμπτη)  η Εκστρατεία “Με οδηγό το Διαβήτη”. Πρόκειται για μια προσπάθεια Αφύπνισης, Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Διαχείρισης που αφορά τη νόσο του Σακχαρώδη Διαβήτη.

Η εκστρατεία διεξάγεται σε «κινούμενο», ειδικά διαμορφωμένο χώρο ( 3 αυτοκινούμενα οχήματα ) και περιλαμβάνει ενέργειες πρόληψης ( δωρεάν εξετάσεις ), εκπαίδευσης (εκπαιδευτικά videos σε προβολές, ομιλίες, ) και ενημέρωσης (ειδικά διατροφολογικά εργαστήρια, εκδηλώσεις), από επιστημονικά εξειδικευμένο προσωπικό (ιατρούς, επισκέπτριες υγείας, διατροφολόγους).

Η εν λόγω εκστρατεία, εστιάζει κυρίως στην Αγωγή Υγείας του πληθυσμού σε ότι αφορά την πρόληψη του Διαβήτη, την αντιμετώπιση των επιπλοκών του και ιδιαίτερα την αντιμετώπιση και τη διαχείριση της νόσου.

Το πρωί και των δύο ημερών, θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν εξετάσεις σε σχέση με την πρόληψη και διάγνωση του ΣΔ ( Λιπιδαιμικός έλεγχος, Βυθοσκόπηση, Γλυκοζυλιωμένη Αιμοσφαιρίνη), απο άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

Το απόγευμα της Τετάρτης 25 Ιουνίου, μαζί με τα παραπάνω, οι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν την ηρωίδα μας, τη Μελένια και θα μπορούν να παίξουν διαδραστικά παιχνίδια που στηρίζονται πάνω στην πυραμίδα της σωστής διατροφής, με τη βοήθεια της τεχνολογίας,
Επίσης 19:00-20:00 της ίδιας μέρας, θα ακολουθήσει ομιλία για τον Διαβήτη στο Δημαρχείο, απο Διαβητολόγο και Διαιτολόγο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69