tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ημερίδα με θέμα τον Διαβήτη διοργανώθηκε στο ΚΕΜΑΕΔ (φωτογραφίες)

Στα πλαίσια ενημέρωσης των πολιτών, ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων (ΚΕΜΑΕΔ) Δήμου Βέροιας διοργάνωσε ημερίδα με θέμα «Η ζωή μας με τον Διαβήτη».

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο του Κέντρου, με κεντρικό ομιλητή τον Αντιπρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας, Ιατρό Παθολόγο - Διαβητολόγο Λάζαρο Χατζηιωαννίδη,

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η Εθελόντρια Διευθύντρια και Πρόεδρος του Συλλόγου Μελίνα Δαμιανίδου – Μιχαηλίδου και ο Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου, Ιατρός - Νευρολόγος Γιώργος Τσαλέρας.

Ο κος Χατζηιωαννίδης αναφέρθηκε κυρίως στα σημεία πρόληψης του διαβήτη. Μίας νόσου που αποτελεί μάστιγα για την εποχή μας, καθώς έχουμε ραγδαία αύξηση και εμφάνιση νέων κρουσμάτων.

Η ημερίδα είχε διαδραστικό χαρακτήρα, καθώς μετά την εισαγωγή στο θέμα ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η εκπρόσωπος του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Αδαμίδη, η Υπαστυνόμος Β' Στάμκου Ειρήνη, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Πυρινός Δημήτρης, η πρώην Δήμαρχος Βέροιας Ουσουλτζόγλου Χαρούλα, οι εκπρόσωποι του Αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαϊτζίδη, οι κυρίες Καλαϊτζίδου Όλγα και Γκουτζιλίκα Ιωάννα, η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ημαθίας Ψωμιάδου Μαρίνα, φίλοι του Κέντρου και πολίτες της πόλης μας.

View this gallery on Flickr

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69