tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεκίνησε από νωρίς το πρωί ο εμβολιασμός για covid στο Νοσοκομείο Βέροιας - Στην Βέροια ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ (φωτογραφίες, βίντεο)

Ξεκίνησε κανονικά σήμερα, από νωρίς το πρωί ο εμβολιασμός των υγειονομικών στο Νοσοκομείο Βέροιας. Στο νοσοκομείο Βέροιας βρέθηκε και ο διοικητής 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτης Μπογιατζίδης ο οποίος διαπίστωσε την ετοιμότητα της εμβολιαστικής ομάδας και την επιτυχή διαδικασία και τόνισε την Πέμπτη θα γίνει η παραλαβή νέας παρτίδας εμβολίων για να προχωρήσει ο εμβολιασμός και στο υπόλοιπο υγειονομικό προσωπικό.

"Η σημερινή μέρα είναι σημαντική. Εδώ και ένα χρόνο η πίεση στα νοσοκομεία είναι μεγάλη. Με το εμβόλιο έχουμε στα χέρια μας ένα εργαλείο για να αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό και την υγειονομική κρίση και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Πολύ σύντομα θα έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα" τόνισε.

"Χθες παραλάβαμε την πρώτη μεγάλη παρτίδα εμβολίων και ξεκινήσαμε τον εμβολιασμό όπως προέβλεπε ο προγραμματισμός της 3ης ΥΠΕ. Συνεχίζουμε κανονικά. Ήμασταν έτοιμοι από πριν. Αισιοδοξούμε ότι θα ολοκληρωθεί με επιτυχία ο εμβολιασμός των υγειονομικών μας και στην συνέχεια θα προχωρήσουμε στον τοπικό πληθυσμό" υπογράμμισε ο διοικητής του Νοσοκομείου Βέροιας Ηλίας Πλιόγκας.

Δείτε τις δηλώσεις μετά την επίσκεψη του διοικητή της 3ης ΥΠΕ

Σήμερα εμβολιάζεται το υγειονομικό και το βοηθητικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, της Παθολογικής κλινικής, της Kλινικής covid-19, καθώς και του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

Τις επόμενες ημέρες ακολουθεί το σύνολο του προσωπικού του Νοσοκομείου καθώς και των μονάδων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Ο εμβολιασμός διενεργείται από τις 8:00 το πρωί έως και τις 21:00 το βράδυ όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Από τις 8 Ιανουαρίου και σύμφωνα με το σχεδιασμό της επιχείρησης «Ελευθερία» , θα αναπτυχθεί η δεύτερη φάση εμβολιασμού των υγειονομικών, οπότε θα γίνει η ένταξη επιπλέον 55 Νοσοκομείων, μεταξύ αυτών και του Γενικού Νοσοκομείου Νάουσας.

Σήμερα, ξεκίνησε κι ο εμβολιασμός των πολιτών που διαμένουν και εργάζονται στους οίκους ευγηρίας από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ. Ο εμβολιασμός της ομάδας αυτής θα ολοκληρωθεί έως τις 20/1/2021.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69