tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οριστική απαλλαγή από τις ευρυαγγείες: όσα πρέπει να ξέρετε

Αποτελούν, σίγουρα, ένα έντονα αισθητικό πρόβλημα αλλά... ενδέχεται η εμφάνιση τους να «κρούει το καμπανάκι» για την ύπαρξη ενός αρχικού σταδίου φλεβικής ανεπάρκειας.

Οι ευρυαγγείες, οι οποίες συνήθως μπορούν να παρουσιαστούν στα πόδια, στο πρόσωπο ή και σε άλλα σημεία του σώματος σας, μπορούν, όμως, να αντιμετωπιστούν, αναίμακτα και ανώδυνα, οριστικά και μάλιστα, χωρίς να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Σίγουρα, η εμφάνιση τους δεν μπορεί να σας περάσει απαρατήρητη. Το αντίθετο. Οι ευρυαγγείες, όταν πλέον είναι ορατές δια γυμνού οφθαλμού, είναι από τη... φύση τους αντιαισθητικές.

Κανονικά, όταν δεν υφίσταται πρόβλημα, είναι πολύ «διακριτικές». Οι ευρυαγγείες, όταν είναι φυσιολογικές, είναι διατεταγμένα φλεβίδια του δέρματος, τόσο μικρά που δεν φαίνονται!

Όμως, όταν δεν είναι φυσιολογικές, τότε τα πράγματα αλλάζουν. Όταν  μεγαλώνουν οι ευρυαγγείες, όπου κι αν εμφανιστούν, είτε στα πόδια (ένα πολύ σύνηθες σημείο) είτε σε άλλο μέρος του σώματος, δεν συνηθίζουν να συγκεντρώνουν κολακευτικά σχόλια.

Έχετε σίγουρα παρατηρήσει εσείς ή έχετε παρατηρήσει άλλους, να κάνουν μια γκριμάτσα που δείχνει ότι είδαν κάτι που τους απώθησε, όταν «πέφτει το μάτι» στις ευρυαγγείες που φαίνονται στο σώμα ενός άλλου άντρα ή μιας άλλης γυναίκας. Ειδικά στην παραλία που όλοι και όλες εκτίθενται στα βλέμματα των υπολοίπων, είναι το πιθανότερο να θυμάστε και εσείς (ειδικά τις προηγούμενες δεκαετίες που η πρόληψη, δυστυχώς, για πολλούς και πολλές περνούσε σε δεύτερη μοίρα) μια πιο ηλικιωμένη κυρία ή έναν πιο ηλικιωμένο κύριο με... «άσχημα πόδια». Με έντονα εμφανή αυτά τα τόσο αποκρουστικά φλεβίδια, τα οποία ενδέχεται να έχουν μαζί τους ένα μήνυμα - «καμπανάκι» για την υγεία σας.

Δυστυχώς, οι ευρυαγγείες δεν είμαι μόνο άσχημες. Μπορεί να είναι και οι «αγγελιοφόροι» που σας διαμηνύουν ότι βρίσκεστε στο αρχικό στάδιο της φλεβικής ανεπάρκειας.Μια φλέβα σας που παρουσιάζει ανεπάρκεια τις τροφοδοτεί, με αποτέλεσμα αυτές να διατείνονται λόγω της αυξημένης πίεσης που υφίστανται στο εσωτερικό τους.

Σε αυτή την περίπτωση φυσικά, πρέπει καταρχάς να αντιμετωπιστεί το θέμα της φλεβικής ανεπάρκειας. Έτσι, θα καταστεί δυνατή η οριστική εξαφάνιση και των ευρυαγγειών.

Μην σας προκαλεί άγχος πιθανή ύπαρξη ευρυαγγειών στο σώμα σας, με βάση τα όσα προαναφέρθηκαν. Λύση υπάρχει και μάλιστα χωρίς χειρουργείο, ανώδυνη και αναίμακτη!

Η θεραπεία με laser είναι η πλέον ενδεδειγμένη. Αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθορο αντιμετώπισης του προβλήματος. Είναι ακριβής, άκρως αποτελεσματική, αναίμακτη χωρίς τομές, χωρίς να προκαλεί εκχυμώσεις ή ουλές, παρέχοντας προστασία από τυχόν μολύνσεις, δεδομένου ότι δεν χρησιμοποιούνται βελόνες.

Μάλιστα, με αυτή τη μέθοδο είναι δυνατή η ταυτόχρονη θεραπεία σε δύο σημεία του σώματος. Για παράδειγμα, είναι εφικτή η αντιμετώπιση του προβλήματος στα δύο άκρα του σώματος, εάν οι ευρυαγγείες έχουν κάνει την εμφάνιση τους στα πόδια σας.

Χωρίς, λοιπόν, να περάσετε δύσκολες καταστάσεις, μακριά από τα χειρουργικά κρεβάτια, οι ευρυαγγείες σας μπορούν οριστικά και αμετάκλητα να αποτελέσουν παρελθόν και να μην παρουσιαστούν ποτέ ξανά. Ανώδυνα, το αισθητικό πρόβλημα θα εξαφανιστεί και ταυτόχρονα θα έχετε αντιμετωπίσει μια πιθανή φλεβική ανεπάρκεια η οποία, εάν εξελιχθεί, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην Υγεία σας.

Όσον αφορά στις τιμές; Αυτό είναι ένα θέμα το οποίο δεν πρέπει να σας αποτρέψει από το να προχωρήσετε στη θεραπεία των ευρυαγγειών και μάλιστα, με τις σύγχρονες ανώδυνες μεθόδους. Το κόστος της θεραπείας είναι σε πραγματικά λογικά επίπεδα, τέτοια που σχεδόν όλοι και όλες να μπορούν να απαλλαγούν οριστικά από τις ευρυαγγείες.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69