tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πολύς κόσμος στις εξετάσεις rapid test στο Μακροχώρι (φωτογραφίες, video)

Μεγάλη ανταπόκριση είχε η διαδικασία διενέργειας δωρεάν δειγματοληπτικών ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19, με τη διαδικασία drive through, που έγιναν σε πολίτες από την Κινητή Μονάδα Υγείας Ημαθίας του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας στο ΔΑΚ Μακροχωρίου. Τα αυτοκίνητα σχημάτισαν μεγάλη ουρά μέσα στον μεγάλο ανοιχτό χώρο parking του ΕΑΚ (γέμισε ασφυκτικά ό χώρος) για να κάνουν το τεστ για τον κορονοϊό.

Στην διαδικασία συμβάλουν η 1η Μεραρχία Πεζικού, η Τροχαία Βέροιας και ο Ελληγνικός Ερυθρός Σταυρός.

Οι πολίτες συμμετέχουν στη διαδικασία μέσα από το αυτοκίνητό τους τη στιγμή διέλευσής τους από το προαναφερόμενο σημείο, έχοντας μαζί τους τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ και δηλώνοντας το κινητό τους τηλέφωνο. 

Η διαδικασία των rapid test  γίνετεται εντός του χώρου στάθμευσης του Ε.Α.Κ. Μακροχωρίου, λαμβανομένων όλων των απαραίτητων μέτρων προς αποφυγή συνωστισμού και για την ασφάλεια των εμπλεκομένων. Για να διαξχθεί καλύτερα η διαδιασία υπάρχουν δυο σημεία ελέγχου. Όσοι βρίσκονται θετικοί κάνουν και το μοριακό τεστ.

Στο χώρο βρίσκεται και επιβλέπει ο δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, η Αντιδήμαρχος Γεωργία Μπατσαρά και ο δημοτικός σύμβουλος και γιατρός Κώστας Ρίζος.

eody rapid makroxori 7eody rapid makroxori 7eody rapid makroxori 7

eody rapid makroxori 4eody rapid makroxori 4eody rapid makroxori 4

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69