Τσακιρίδης

valavan pano

Summer Check Kesidis640x180 F

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD
The Espressonist

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Ροζ φωταγωγήθηκε το Δημαρχείο Βέροιας για τον Καρκίνο του Μαστού (φωτογραφίες, βίντεο)

Με μια σεμνή τελετή, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, τίμησε φέτος η πόλη μας την εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού.

Παραμονή της εθνικής μας εορτής, μπροστά στο Δημαρχείο Βέροιας, συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι του δήμου, φορέων και συλλόγων για να μεταδώσουν το μήνυμα ότι η πρόληψη σώζει ζωές.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας – Υγείας Εθελοντισμού Γεωργία Μπατσαρά και η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Βέροιας Μαρίνα Ψωμιάδου, οι οποίες τόνισαν την σημασία της πρόληψης για την έγκαιρη διάγνωση όχι μόνο του καρκίνου του μαστού, αλλά οποιουδήποτε είδους καρκίνου, καθώς ο καρκίνος δεν κάνει διακρίσεις.

Στη συνέχεια, το Δημαρχείο Βέροιας φωταγωγήθηκε σε ροζ απόχρωση συμμετέχοντας στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης.

Λαμβάνοντας όλα τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορονοϊού, στην δράση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Συρμούλα Τζήμα Τόπη, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δημήτρης Πυρινός, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνά Πλιάτσικα Τσιουρίδου, εκπρόσωποι φορέων του Δήμου, μέλη του Εμπορικού Συλλόγου και μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών.

Την δράση διοργάνωσε ο Δήμος Βέροιας, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας – Υγείας Εθελοντισμού σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Βέροιας –Ημαθίας «Άγιο Παρθένιο».

View this gallery on Flickr

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

methodos orizontio

sidiropoulos

studio 69