tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ περιόδευσε στο Νοσοκομείο Βέροιας

syriza hospi

Τη Τρίτη το πρωί κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές του νομού Καρασαρλίδου Φρόσω, Λαπαβίτσα Κώστα, Παπαγιαννούλη Εύη και Χαμπίδη Δημήτρη επισκέφθηκε το Νοσοκομείο της Βέροιας. Συναντήθηκε με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου, η οποία τους δήλωσε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη γιατρών, αφού οι συνταξιοδοτήσεις δεν καλύφθηκαν με νέες προσλήψεις. Το πρόβλημα προς στιγμή αντιμετωπίζεται με επικουρικούς γιατρούς, οι οποίοι όμως πληρώνονται από τα έσοδα του Νοσοκομείου (δηλ. από τα πεντάευρα των επισκεπτών ασθενών) και όχι από την κρατική επιχορήγηση.

Ακολούθως επισκέφθηκε την μικροβιολογική και την νεφρολογική κλινική και ενημερώθηκε από τους Διευθυντές τους. Και αυτοί παραπονέθηκαν για την έλλειψη ιατρικού προσωπικού και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν για να φέρουν σε πέρας το έργο τους.

Το κλιμάκιο, αφού επισκέφθηκε το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δίνει απόλυτη προτεραιότητα στα θέματα υγείας, αφού για την αριστερά είναι θεμελιακή αρχή η δωρεάν και υψηλής ποιότητας υγειονομική περίθαλψη για όλους, ανεξαρτήτως οικονομικής και κοινωνικής τάξης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69