tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Tο Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας συμμετέχει στο 'Πρόγραμμα Σίτισης & Προώθησης Υγιεινής Διατροφής'

 

Με μεγάλη ανακούφιση υποδέχθηκαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας για τρίτη συνεχή χρονιά το Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής του Ινστιτούτου Prolepsis με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και από φέτος και του Ιδρύματος «Ιωάννης Λάτσης».

Έπειτα από αμείωτες και γεμάτες ενδιαφέρον για τα παιδιά μας προσπάθειες των ανθρώπων του Prolepsis κατάφεραν να ξεπεράσουν τις αρχικές δυσκολίες και να προσφέρουν στους μαθητές μας αυτό που τους είχαν υποσχεθεί και αυτό που τα ίδια τα παιδιά περίμεναν απ’ την αρχή της σχολικής χρονιάς. Το αγαπημένο τους δεκατιανό.

Η άριστη συνεργασία του σχολείου μας με τους ανθρώπους του προγράμματος, η υπεύθυνη αντιμετώπιση και ο σεβασμός με τον οποίο  υλοποιήσαμε τα δυο προηγούμενα χρόνια τις διαδικασίες του, η ανάδειξη του προγράμματος σε εργαλείο πολιτισμού, παράδοσης, αγωγής υγείας, διαπολιτισμικότητας, θεατρικής αγωγής κ.λ.π. και φυσικά αυτή καθεαυτή η ανάγκη της συντριπτικής πλειοψηφίας των παιδιών μας για υποστηρικτικές παρεμβάσεις στην καθημερινή διατροφή και κατ’ επέκταση υγεία τους, ήταν οι λόγοι που το σχολείο μας εντάχθηκε για τρίτη χρονιά στο πρόγραμμα.

Η Διεύθυνση του σχολείου, το διδακτικό προσωπικό οι μαθητές καθώς και οι γονείς των παιδιών ευχαριστούν θερμά τους ανθρώπους του Προγράμματος Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής (γιατί πέρα από προγράμματα, ινστιτούτα, ιδρύματα… κρύβονται άνθρωποι, άνθρωποι που γνωρίσαμε την ευαισθησία και την αγάπη τους γι’ αυτό που κάνουν) και εύχονται στους ίδιους και τις οικογένειές τους ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ώστε να υπηρετούν την αποστολή τους με ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΚΑΛΟΣΥΝΗ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69