tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τρόποι χορήγησης οξυγόνου σε άτομα που χρειάζονται οξυγονοθεραπεία

Το οξυγόνο δίνει ζωή και αντίστοιχα η οξυγονοθεραπεία αποτελεί μία σημαντική λύση για ανθρώπους που πάσχουν από αναπνευστικά προβλήματα. Αυτοί είναι όσοι υποφέρουν από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, καρδιολογικά νοσήματα και διάφορες νευρολογικές παθήσεις που απαιτούν τη λήψη οξυγόνου.

Οι τρόποι χορήγησης οξυγόνου, δηλαδή οι συσκευές οξυγόνου, είναι πολλοί και ανάλογα με το προφίλ και τη συνολική κατάσταση υγείας του ασθενούς, μπορούν να διαχωριστούν και να διαμορφωθούν κατά περίπτωση και ασθένεια. Ο γιατρός προτείνει πάντα την απαραίτητη δόση και τις ώρες λήψης.

Ηλεκτρικοί συμπυκνωτές οξυγόνου

Για την οξυγονοθεραπεία χρειάζονται οι συμπυκνωτές οξυγόνου οι οποίοι λειτουργούν με την αφαίρεση του αζώτου από τον ατμοσφαιρικό αέρα. Παρέχουν στον ασθενή μέσω μάσκας οξυγόνου την ελεύθερη κίνηση μέσα το σπίτι, αφού είναι τροχήλατοι.

Ο συμπυκνωτής -υπάρχει η δυνατότητα- να είναι και κινητός, διατηρώντας αυτόνομους τους ασθενείς. Φορτίζεται σε λίγο χρόνο και ανάλογα με τον κατασκευαστή μπορεί να καλύψει διάφορες ανάγκες.

Φιάλες οξυγόνου

Η οξυγονοθεραπεία με υγρό οξυγόνο είναι μία άλλη μορφή της λήψης οξυγόνου για την αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων υγείας. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται και σήμερα με πολύ καλά αποτελέσματα και από ιατρικής άποψης έχει αρκετά πλεονεκτήματα. Συνήθως είναι μία πρακτική λύση σε περιπτώσεις διακοπής ρεύματος.

Ρινικοί καθετήρες

Σε αυτή την περίπτωση το οξυγόνο διοχετεύεται από ρινικούς καθετήρες, οι οποίοι περνούν από τη μύτη και παρέχουν σε όλη τη διαδρομή από τον φάρυγγα μέχρι τον λάρυγγα οξυγόνο χωρίς κανέναν περιορισμό. Όσοι δεν ανέχονται τις μάσκες μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν με πολύ καλά αποτελέσματα, αφού βγαίνουν κιόλας όταν ο ασθενής ενοχλείται στον ύπνο του.

Μάσκες οξυγόνου

Οι μάσκες που προσφέρουν οξυγόνο είναι κατασκευασμένες από συνθετικό και ανθεκτικό υλικό και είναι γεγονός, το ότι είναι πολύ καλά ανεκτές από τους αρρώστους. Οι μάσκες διαθέτουν μικρές τρύπες στα πλαϊνά από τις οποίες αποβάλλεται ο εκπνεόμενος αέρας.

Μπείτε στο online κατάστημα ANG MEDICALSγια να βρείτε όλα τα παρελκόμενα της οξυγονοθεραπείας και επιλέξετε συσκευές οξυγόνου για κάθε ασθενή.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69