tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρόληψη! Ο καλύτερος έλεγχος για κάθε γυναικολογικό πρόβλημα

Είναι γεγονός ότι ζούμε σε μια εποχή στην οποία η τεχνολογία έχει κάνει μεγάλα άλματα προόδου αναφορικά με τις εξετάσεις οι οποίες μπορούν να «σώσουν» μεγάλο αριθμό γυναικών από κοινά γυναικολογικά προβλήματα ή ακόμα και πιο σύνθετα! Πολλές φορές ωστόσο μεγάλο ποσοστό των γυναικών αμελεί να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να πιστοποιηθεί η υγεία του γυναικείου κόλπου και να αποφευχθεί οποιαδήποτε υπόνοια για την ανάπτυξη κάποιας μόλυνσης ή και πάθησης στην περιοχή, με χειρότερη τον καρκίνο της μήτρας. Η πρόληψη όπως υπογραμμίζουν γυναικολόγοι σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη σώζει ζωές και για αυτό το λόγο δεν πρέπει να αμελούμε την υγεία μας και πρέπει κάθε χρόνο να κάνουμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, με κυριότερη το τεστ ΠΑΠ.

Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι στη σημερινή εποχή οι σεξουαλικές επαφές είναι πιο απελευθερωμένες και για αυτό το λόγο έχει αυξηθεί σημαντικά η μετάδοση σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, με πιο κοινό τα κονδυλώματα. Τα κονδυλώματα μπορούν να αντιμετωπιστούν με καυτηριασμό από έμπειρους γυναικολόγους και εξαπλώνονται όταν δεν χρησιμοποιείται προφυλακτικό κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Οι άντρες τα αντιμετωπίζουν πιο εύκολα, ενώ για τις γυναίκες η διαδικασία είναι πιο επώδυνη και περιλαμβάνει καυτηριασμό. Γενικότερα, όλα τα προβλήματα τα οποία αφορούν την κολπική περιοχή είναι εξαιρετικά επώδυνα να αντιμετωπιστούν όταν έχει προχωρήσει η μόλυνση ή η εξάπλωσή τους. Για αυτό το λόγο, η πρόληψη είναι σωτήρια!

Ο γυναικολόγος είναι ο μόνος ο οποίος μπορεί να πιστοποιήσει την υγεία του γυναικείου κόλπου, μέσα από μια εξειδικευμένη σειρά διαγνωστικών εξετάσεων και ο μόνος ο οποίος μπορεί να προτείνει την καταλληλότερη θεραπεία για να ξεπεράσετε οποιοδήποτε πρόβλημα δυσχεραίνει την καθημερινότητά σας. Αν αντιμετωπίζετε κάποιες ενοχλήσεις μην διστάσετε άμεσα να απευθυνθείτε στον γυναικολόγο σας, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ευχαριστούμε τον γυναικολόγο Αθανάσιο Σιώζο για τις πολύτιμες πληροφορίες.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69