tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η γυναικομαστία και οι τρόποι αντιμετώπισής της

man 2

Κάποιες φορές εκ γενετής μερικοί άνδρες εμφανίζουν μία ανώμαλη αύξηση λίπους στην περιοχή του στέρνου τους με αποτέλεσμα αυτή η συσσώρευση να δημιουργεί πρόβλημα στην αρρενωπή εικόνα τους και να τους κάνει να ντρέπονται ή να έχουν κόμπλεξ με την συνολική εμφάνισή τους.

Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται γυναικομαστία και μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Είναι ένα θέμα που η αιτία του μπορεί να βρεθεί στα ανεβασμένα οιστρογόνα σε αντίθεση με τα ανδρογόνα που πρέπει να έχει σε αφθονία ένας άνδρας.

Η προσωρινή αλλαγή των ορμονών μπορεί επίσης να είναι υπεύθυνη για το φαινόμενο. Σε συνδυασμό με κάποιους άλλους παράγοντες όπως κύρωση του ήπατος μπορεί να φέρει δυσάρεστα αποτελέσματα.

Όπως σε όλες τις πλαστικές επεμβάσεις, είτε μιλούμε για πλαστική μύτης, ωτοπλαστική ή αυξητική στήθους, η άνοδος της αυτοπεποίθησης είναι δεδομένη αφού. Έτσι, όταν το θέμα αυτό αντιμετωπιστεί η ψυχολογική διάθεση του άντρα εξυψώνεται και μπορεί να μπει και πάλι στην καθημερινότητα του χωρίς διακυμάνσεις στον ψυχισμό του. Η κακή ψυχολογία μπορεί να είναι μία αιτία που επιδεινώνει την κατάσταση αυτή.

Ένας από τους συνηθέστερους τρόπους αντιμετώπισης είναι η laser λιποαναρρόφηση η οποία μπορεί να προσφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε σχετικά γρήγορο διάστημα. Η επαναστατική αυτή τεχνολογία λιώνει το λίπος και συσφίγγει την περιοχή για την αποφυγή μιας επερχόμενης χαλάρωσης.

Μία άλλη μέθοδος που μπορεί να θεραπεύσει την γυναικομαστία είναι η παλμική λιποαναρρόφηση που μπορεί με μία ειδική κάνουλα να εισχωρήσει στο εσωτερικό του δέρματος και να διαλύσει το λίπος επιλεκτικά και αποτελεσματικά. Η αναισθησία είναι μικρή και ο μετεγχειρητικός πόνος ελάχιστος.

Με την εμφάνιση των δύο παραπάνω τείνει να καταργηθεί η κλασική μέθοδος η οποία μπορεί να έχει αναπτύξει όλη την φιλοσοφία και από εκεί να στηρίχθηκαν και οι άλλες, δεν παύει όμως να μην έχει τόσο μεγάλη ακρίβεια στους χειρισμούς.

Ενημερωθείτε κατάλληλα για όλες τις πλαστικές επεμβάσεις μέσα από την ιστοσελίδα dimitrioslaoulakos.com .  

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69