BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Το Δημαρχείο Βέροιας στα ροζ: Μήνυμα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού

Το Δημαρχείο Βέροιας φωτίστηκε ροζ στο πλαίσιο δράσης ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης μπροστά από το Δημαρχείο, όπως κάθε χρόνο.

Η καθιερωμένη αυτή δράση έχει ως στόχο την ενημέρωση του κοινού για τη σπουδαιότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού. Οι ομιλητές τόνισαν την ανάγκη οι γυναίκες να πραγματοποιούν τακτικούς προληπτικούς ελέγχους, στέλνοντας το μήνυμα «Η πρόληψη σώζει, η άγνοια σκοτώνει».

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο εκπρόσωπος του Δημάρχου και πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, Κώστας Ρίζος, ο οποίος είναι και ο πολιτικός εκπρόσωπος του Δήμου Βέροιας στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ημαθίας «Άγιος Παρθένιος» Μαρίνα Ψωμιάδου, και ο πρόεδρος του παραρτήματος Βέροιας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους.

Μετά τις ομιλίες, ο κ. Ρίζος έδωσε το σήμα για τη φωταγώγηση του Δημαρχείου σε ροζ χρώμα, ένα συμβολικό μήνυμα υποστήριξης προς τις γυναίκες που μάχονται ή έχουν αντιμετωπίσει τον καρκίνο του μαστού.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Βέροιας, ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ημαθίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (παράρτημα Βέροιας). Σημαντική ήταν η αναφορά στην 20ετή προσπάθεια του Συλλόγου Καρκινοπαθών Βέροιας - Ημαθίας για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γυναικών σχετικά με την πρόληψη και τον τακτικό έλεγχο.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69