BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Η «Φλόγα της Αγάπης» στη Νέα Νικομήδεια

Η «Φλόγα της Αγάπης» πέρασε από τη Νέα Νικομήδεια Ημαθίας στο πλαίσιο της 22ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, την οποία διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.). Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας «Η Αγάπη» υποδέχθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου τη «Φλόγα του Εθελοντή Αιμοδότη».

Η φλόγα άναψε στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) στις Αχαρνές την Παρασκευή 26 Ιουλίου και ταξίδεψε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, καταλήγοντας στη Νέα Νικομήδεια. Η εκδήλωση έχει ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για την εθελοντική αιμοδοσία.

Η λαμπαδηδρομία ξεκίνησε από τη Γέφυρα 66, με τη συμμετοχή μελών του ΣΕΑ Νέας Νικομήδειας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Νικομήδειας «Ο Αριστοτέλης», του Vespa Club Βέροιας, του Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Ημαθίας, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και διαφόρων συλλόγων και φορέων. Οι συμμετέχοντες κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία του Συλλόγου, όπου πρώτος λαμπαδηδρόμος ήταν ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ, Μιχάλης Νιώπας. Τη φλόγα παρέλαβαν οι αντιδήμαρχοι Βέροιας Καλλίστρατος Γρηγοριάδης και Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο βουλευτής Ημαθίας Βασίλης Κοτίδης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Νικομήδειας Ράνια Παπαδοπούλου, καθώς και χορευτές του συλλόγου, μικροί και μεγάλοι. Τον βωμό άναψε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Σε όλους τους συμμετέχοντες διανεμήθηκαν μπλουζάκια, ενώ απονεμήθηκαν έπαινοι και μετάλλια. Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στους εκπροσώπους των συλλόγων.

Στην ομιλία του, ο δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, εξήρε το έργο του ΣΕΑ «Η Αγάπη», ενώ τον χαιρετισμό και την παρουσίαση της τελετής έκανε η πρόεδρους του ΣΕΑ, Ευτυχία Καδόγλου. Παράλληλα, από το πρωί έως το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε αιμοδοσία σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Βέροιας, δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες να προσφέρουν αίμα και να στηρίξουν αυτήν τη σημαντική προσπάθεια αγάπης και αλληλεγγύης.

Στην τελετή παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, το παράρτημα Βέροιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζίμα Τόπη, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης, ο δημοτικός σύμβουλος Στάθης Κελεσίδης, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σοφία Παπαδοπούλου, ο τοπικός σύμβουλος Πέτρος Τσιγκογιάννης, η πολιτεύτρια Λίνα Τουπεκτσή, ο συνεργάτης του Όραμα Ελπίδας στην Ημαθία - εκπρόσωπος του Συλλόγου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Ημαθίας Αντώνης Ιατρόπουλος και άλλοι εκπρόσωποι της κοινότητας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κεράσματα που απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69