tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι και έμποροι διατράνωσαν στην Βέροια την διαφωνία τους με το νέο φορολογικό (φωτογραφίες, βίντεο)

Την αντίθεσή τους στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο εξέφρασαν στην Βέροια επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι και έμποροι. Συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Δημαρχείου μετά τις 12 το μεσημέρι ενώ λίγο αργότερα οι έμποροι έκλεισαν τα καταστήματα τους.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι και έμποροι τόνισαν ότι με το νέο νομοσχέδιο η κυβέρνηση δεν καταπολεμά την φοροδιαφυγή αλλά χρησιμοποιεί ένα εισπρακτικό μέτρο για να εισπράξει "κεφαλικό" φόρο, οριζόντια, από την Ελληνική αγορά.

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Βέροιας, ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας, το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών - Κέντρων Διασκέδασης & Ψυχαγωγίας Βέροιας, το Σωματείο Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Βέροιας-Αλεξάνδρειας "η Φιλοκαλία", η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ημαθίας, ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Βέροιας, ο πρώην υπουργός Άγγελος Τόλκας και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας - υπεύθυνος του τομέα εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης, Γιώργος Γαβρήλος. 

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσαν οι εκπρόσωποι των φορέων:

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69