tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προς το τέλος του 2023 το φυσικό αέριο στην Βέροια και τη Νάουσα

Έργα προβλεπόμενου προϋπολογισμού 830 εκατ. ευρώ περιλαμβάνει το νέο Σχέδιο Προγράμματος Ανάπτυξης 2022 - 2031 του ΔΕΣΦΑ που δημοσιοποίησε ο διαχειριστής.

Από το σύνολο των 830 εκατ. ευρώ, ένα ποσό ύψους 183 εκατ. ευρώ αντιστοιχεί σε νέα έργα, ενώ τα υπόλοιπα αφορούν σε εκείνα τα έργα που έχουν εγκριθεί στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021 – 2030, όπως έχουν επικαιροποιηθεί σε σχέση με το χρονοδιάγραμμα και τον προϋπολογισμό.

Επενδύσεις ύψους 161 εκατ. ευρώ αντιστοιχούν σε επεκτάσεις του δικτύου σε νέες περιοχές, με κυριότερο έργο την επέκταση του δικτύου στα Ιωάννινα ενώ 14,5 εκατ. ευρώ αντιστοιχούν σε έργα βελτίωσης, εκσυγχρονισμού και συντήρησης του ΕΣΦΑ.

Από αυτά 5,5 εκατ. ευρώ αναφέρονται σε έργα πληροφορικής με στόχο την ψηφιοποίηση του ΔΕΣΦΑ και την ψηφιακή μετάβαση με 5 βασικούς άξονες: 1) διαχείριση επιχείρησης, 2) διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, 3) διαχείριση δεδομένων, 4) διευκόλυνση σχέσεων πελατών και επικοινωνία, 5) υποστήριξη εταιρικών πληροφοριών.

Πιο αναλυτικά τα τρία έργα επέκτασης του συστήματος μεταφοράς σε νέες περιοχές, συνολικού προϋπολογισμού 160,5 εκατ. ευρώ είναι:

Η επέκταση του συστήματος προς τα Ιωάννινα, προϋπολογισμού 156 εκατ. ευρώ, με την τελική επενδυτική απόφαση να τοποθετείται τον Ιούλιο του 2023 και την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του έργου να προβλέπεται για τον Ιούνιο του 2026.

Η κατασκευή μετρητικού σταθμού στη Βέροια, προϋπολογισμού 2,5 εκατ. ευρώ, με την τελική επενδυτική απόφαση να προβλέπεται για τον Ιούλιο του 2022 και την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας τον Οκτώβριο του 2023.

Η κατασκευή μετρητικού σταθμού στη Νάουσα, προϋπολογισμού 2,08 εκατ. ευρώ, με την τελική επενδυτική απόφαση να τοποθετείται τον Ιούλιο του 2022 και την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας να είναι ο Δεκέμβριος του 2023.

Πηγή: www.capital.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69