tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αλλαγές στην κοινωνία και στη τεχνολογία και οι επιρροές τους στα επαγγέλματα

Όσο τα έτη περνούν και οι τεχνολογίες εξελίσσονται και μεταβάλλονται, έτσι επηρεάζονται αν όχι όλα, τα  περισσότερα επαγγέλματα αποκτούν νέα δεδομένα και αναπροσαρμόζονται!

Είτε εκούσια είτε ακούσια είναι απόλυτα σίγουρο πως κανένα επάγγελμα δεν παραμένει το ίδιο, δεν ασκείται με τον ίδιο τρόπο όπως γινόταν πριν κάποια χρόνια. Έτσι, αυτό είτε έχει να κάνει με τον τρόπο που ασκείται πρακτικά από τα άτομα που εργάζονται σε αυτό,  είτε σχετίζεται με την προσέγγιση του με τις αλλαγές που προκύπτουν από  όλους τους εξωγενείς παράγοντες που έχουν διαφοροποιηθεί.

Η κοινωνία αλλάζει στο πέρασμα των χρόνων μαζί της και τα άτομα που την απαρτίζουν, συνεπώς θα ήταν μη ρεαλιστικό να μην αλλάζουν μέσα σε αυτή και όλα όσα την περιβάλλουν!

Σε αυτές τις αλλαγές προσαρμόζονται άλλοτε δυσκολότερα και άλλοτε ευκολότερα και οι επιχειρήσεις και όσοι τις διοικούν και είναι ενεργά μέλη τους, πόσα επαγγέλματα και επιχειρήσεις δεν είδαν στο πέρασμα του χρόνου να αλλάζει η κύρια εργασία τους, μηχανήματα αντικατέστησαν την ανθρώπινη εργασία, αυτόματα μηχανήματα και λογισμικά δημιουργούν δεδομένα και ο άνθρωπος που τα δημιούργησε μένει λίγα βήματα πιο πίσω να συνηθίσει σε αυτές τις αλλαγές ώστε να τις εναρμονίσει με την καθημερινότητα του!

Αλλαγές που διευκόλυναν την ανθρώπινη εργασία, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να την απλοποίησαν και να την δυσκόλεψαν αναλόγως την οπτική και την προσαρμοστικότητα του καθενός.

Μια τέτοια αλλαγή προέκυψε και στον τομέα της εστίασης! Τα παλιότερα χρόνια τα άτομα που εργάζονταν στην εξυπηρέτηση των πελατών είτε έπρεπε να θυμούνται τις παραγγελίες είτε να τις σημειώνουν ανά τραπέζι χειρόγραφα και ύστερα να ενημερώνεται το προσωπικό που ήταν αρμόδιο για τη δημιουργία της παραγγελίας!

Πλέον η κάθε παραγγελία στέλνεται αυτόματα στα άτομα που τη δημιουργούν με μια απλή διαδικασία επιλογής των προϊόντων και το πάτημα ενός μόλις κουμπιού μέσω ενός μηχανήματος χειρός με ασύρματη παραγγελιοληψία!

Με την ασύρματη παραγγελιοληψία η διαδικασία της παραγγελίας και ύστερα της πληρωμής αποτελεί πλέον μια πιο απλή διαδικασία και πολύ πιο άμεση!

Επίσης λόγω της ασύρματης παραγγελιοληψία μειώνει την πιθανότητα λαθών και απροσεξίας σε καταχωρήσεις προϊόντων και αποπληρωμή των παραγγελιών.
Τέλος με την ασύρματης παραγγελιοληψία μπορεί εύκολα κάποιος να επισημάνει αλλαγές που θέλει στο προϊόν που πρόκειται να παραγγείλει και να καταχωρηθούν με ευκολία και χωρίς επιπλέον καθυστέρηση ενώ με την ίδια ευκολία μπορεί να μεταφερθεί και η πληροφορία σε όσους ετοιμάζουν την παραγγελία!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69