tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αγορά παιχνιδιών: Όποιος έχει e-shop κινείται, όπως δεν έχει...κλαίει με μαύρο δάκρυ

Μεγάλες ήταν οι απώλειες εισοδήματος αυτή την περίοδο και για τα καταστήματα παιχνιδιών. Η περίοδος του Πάσχα με αυτή των Χριστουγέννων είναι οι καλύτερες της σεζόν και το "λουκέτο" των καταστημάτων τέτοια εποχή εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι είναι καταστροφικό, ειδικά για επιχειρήσεις που παλεύουν να σταθούν όρθιες με νύχια και με δόντια, λόγω της παρατεταμένης κρίσης που πέρασε η χώρα μας. 

Όσοι επαγγελματίες είχαν ηλεκτρονικά καταστήματα, παλεύουν να σώσουν την...παρτίδα, όσοι δεν έχουν κλαίνε με μαύρο δάκρυ. "Οι πωλήσεις στο e-shop μας έχουν αυξηθεί αλλά η αύξηση αυτή δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να καλύψει τις απώλειες που είχαμε στην λιανική" δήλωσε στον 'Πληροφοριοδότη" η Παρασκευή Αγαόγλου, έμπορος παιχνιδιών (κατάστημα Τραμπολίνο στον πεζόδρομο της αγοράς) από την Βέροια. Εκτός από τα παιχνίδια, στα καταστήματα του είδους πωλούνταν και λαμπάδες. "Η αγορά της λαμπάδας έπιασε πάτο. Δεν υπάρχει ζήτηση" σημείωσε και όπως αντιλαμβάνεστε ο λόγος είναι ότι οι εκκλησίες θα παραμείνουν κλειστές στους πιστούς το βράδυ της Ανάστασης.

Η κ. Αγαόγλου, μπήκε στον τομέα των ηλεκτρονικών πωλήσεων και σήμερα πουλά παιχνίδια σε όλη την Ελλάδα. Ένα από τα προβλήματα που αντιμετώπισαν επαγγελματίες που διακινούσαν εμπορεύματα με courier αντιμετώπισαν ζητήματα σχετικά με την άμεση παράδοση. "Στην αρχή είχαμε κάποια προβλήματα. Η κατάσταση όμως ομαλοποιήθηκε και πλέον οι παραδόσεις των παιχνιδιών είναι άμεσες" υπογράμμισε η κ. Αγαόγλου.

Αναφορικά με τα μέτρα της κυβέρνησης, η κ. Αγαόγλου σημειώνει ότι η μείωση του ενοικίου, η αναστολή συμβάσεων των εργαζομένων και η χρηματοδότησή τους από το κράτος και οι ευκολίες σε θέματα επιταγών και οφειλών στην εφορία, λειτούργησαν ανακουφιστικά στους επαγγελματίες.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69