tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα - Έκπτωση σε Μαιευτική κλινική

Epimelitirio

Ο Ευρωπαϊκός οργανισμός Think young, the school of Entrepreneurship, σε συνεργασία με το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ), οργανώνουν εκπαιδευτική εβδομάδα στην Αθήνα, από 30 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου 2015.

Η εκπαίδευση θα βασίζεται σε πρωτοποριακές μεθόδους προσέγγισης των προς εκπαίδευση θεματικών ενοτήτων και φιλοδοξεί να δώσει νέα διάσταση στη διδασκαλία και τη μετάδοση της γνώσης, πάνω στην οποία πρέπει να βασίζεται και η επιχειρηματικότητα.

Απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να βελτιώσουν τις επαγγελματικές και επιχειρηματικές τους δεξιότητες, κατά προτίμηση νέους και νέες, που φιλοδοξούν να ανοίξουν τα φτερά τους στο χώρο της επιχειρηματικότητας, ή να βελτιώσουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις τους προκειμένου να αναβαθμίσουν τις επιχειρήσεις τους.

Οι εισηγητές και εκπαιδευτές του σύγχρονου αυτού σχολείου επιχειρηματικότητας είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες, άνθρωποι της αγοράς και επιχειρηματίες οι οποίοι μέσα από την προσωπική τους πορεία χαρτογραφούν το δρόμο προς την επιτυχία.

Ο αριθμός των εκπαιδευομένων δεν θα υπερβαίνει τους 100, ενώ θα τηρηθεί προτεραιότητα, για αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν εγκαίρως την απαιτούμενη αίτηση διαδικτυακά, στο site: think young, entrepreneurs school.

Η συμμετοχή όσων επιλεγούν είναι δωρεάν, ενώ δεν καλύπτονται τα μεταφορικά έξοδα και η διαμονή.

Το Επιμελητήριο Ημαθίας, μέλος του ΕΕΔΕΓΕ, προτίθεται να συμμετάσχει στην εκπαιδευτική εβδομάδα με μία/έναν εκπαιδευόμενη/ο (καλύπτοντας τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής) και καλεί τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες - μέλη μας, που έχουν έναρξη από το 2011 έως και το 2015, και των οποίων η επιχείρηση είναι ταμειακά ενήμερη ως προς τις συνδρομές της έως το έτος 2015, να μας αποστείλουν μέχρι τη Δευτέρα 16-11-2015 την «Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την συμμετοχή τους» (διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου). Η επιλογή θα γίνει από τα μέλη της ΔΕ του Επιμελητηρίου μας.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκπαιδευτική εβδομάδα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.entrepreneurshipschool.com

Επικοινωνία με το Επιμελητήριο Ημαθίας στο τηλέφωνο 23310 24734, κα Όλγα Σαββίδου.

Έκπτωση σε Μαιευτική κλινική 

Το Επιμελητήριο Ημαθίας στα πλαίσια των ανταποδοτικών υπηρεσιών προς τα μέλη του και διευρύνοντας τη συνεργασία του με κλινικές της Βόρειας Ελλάδας, εξασφάλισε έκπτωση 10% επί των τιμολογίων των υπηρεσιών νοσηλείας στην κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ.

Η έκπτωση θα παρέχεται μόνο κατόπιν επίδειξης Πιστοποιητικού Μητρώου Επιχειρήσεων, το οποίο εκδίδεται από το Επιμελητήριο Ημαθίας, κατά την εισαγωγή στην κλινική.

Στην Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα:
Μαιευτικό Τμήμα
Γυναικολογικό Τμήμα – Λαπαροσκοπήσεις
Τμήμα Γενικής Χειρουργικής για γυναίκες και άνδρες (σκωληκοειδεκτομή, αφαίρεση χολής, κοίλες κλπ – λαπαροσκοπική χειρουργική)
Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής

Το Πιστοποιητικό Μητρώου Επιχειρήσεων χορηγείται στα ταμειακά ενήμερα μέλη, σύμφωνα με τις διατάξεις της Υ.Α. 78030/30-12-2015 και ισχύει μέχρι τη λήξη του έτους έκδοσής του.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα γραφεία του Επιμελητηρίου, τηλ. 23310 24734.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69